Syötkö porkkanan mieluiten kokonaisena, paloiteltuna vai raastettuna?
Kommentit (26)
Kypsennettynä koska muuten turpoaa kurkku
Suikaleina dipin kanssa tai keitettyinä viipaleina.
Tosi harvoin tulee syötyä raakaa porkkanaa, kyllä se kypsennettynä tulee yleensä syötyä.
Raasteena, mutta laiskuuden vuoksi useimmiten kokonaisena. Hyvää on silti! :)
Raaste! Pyöreiksi paloiksi pilkottu porkkana on pahaa. T: aikuinen 😅
Raakana pilkottuna sopiviksi paksuiksi viipaleiksi ja dipattuna hummukseen 🤗 (itse suosin Lidlin valmishummusta)
Enpä ole sitten lapsuuden juurikaan syönyt raakaa porkkanaa. Lapsuuden porkkanat maistuivat ihan taivaallisen hyvälle.
Naposteluporkkanat ovat ylihintaisia. Siksi en niitä koskaan ostakaan.
Kokonaisena parasta. Raastetta on ärsyttävää syödä ja jos se on kuivahtanutta niin vielä pahempi.
Vain raasteena. En pahemmin piittaa juureksista, vaikka tietysti pitäisi jo terveyssyistä. Kaninruokaa.
Tuoreena, ei maistu keitettynä enää oikein miltään.
Liotan porkkanat kylmässä vedessä, raastan, pilkon kolme satsuma sekaan, hakkaan haarukalla, että mehu kostuttaa raasteen.
Meillä menee n. 3-4 kiloa porkkanoita viikossa. Syödään myös kypsennettynä.
Eikä meitä ole kuin kaksi aikuista.
Kuorimaveitsellä lastuja esim kypsään soppaan en keitä enään, vitamiinit tallessa ynm karoteenit.
Vierailija kirjoitti:
Liotan porkkanat kylmässä vedessä, raastan, pilkon kolme satsuma sekaan, hakkaan haarukalla, että mehu kostuttaa raasteen.
Meillä menee n. 3-4 kiloa porkkanoita viikossa. Syödään myös kypsennettynä.
Eikä meitä ole kuin kaksi aikuista.
Otan tuon liotuksen käyttöön...tulee varmaan mehevämpiä? Sehän siinä on vissiin idea?
Vierailija kirjoitti:
Liotan porkkanat kylmässä vedessä, raastan, pilkon kolme satsuma sekaan, hakkaan haarukalla, että mehu kostuttaa raasteen.
Meillä menee n. 3-4 kiloa porkkanoita viikossa. Syödään myös kypsennettynä.
Eikä meitä ole kuin kaksi aikuista.
Toi satsumajuttu on jännä!
Mä laitan joukkoon ananasmurskaa.
Mutta pitääkin kokeilla sun ohjetta!
sopivasti haudutettuna
😋