Kertokaa mulle.
Jos liha on medium, eli kypsä missä on lihasnesteet, niin miten se voi muuttua taaemmaksi yhtäkkiä? Ei kypsä liha liha olla raakaa. Ei ole olemassa mitään "mun mielestä". Fakta ja "mun mielestä" on aivan eri asia.
Terveisin kokki.
Kommentit (12)
Jos keittiöön tulee medium pihvi takaisin niin se pihvi menee asiakkaalle takaisin mediumina. Se on kypsää lihaa s**tana kun te ette ymmärrä...
Jos liha on raakaa niin sen tuntee suussa ja näkee ihan selvästi. Medium ei tätä ole.
Vierailija kirjoitti:
No tuo se pihvi tänne raakana.
Miksi tekisin raakaa pihviä jos sen saa mediumina. 😏
Vierailija kirjoitti:
Jos keittiöön tulee medium pihvi takaisin niin se pihvi menee asiakkaalle takaisin mediumina. Se on kypsää lihaa s**tana kun te ette ymmärrä...
Eli et osaa paistaa pihviä asiakkaan toivomalla tavalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No tuo se pihvi tänne raakana.
Miksi tekisin raakaa pihviä jos sen saa mediumina. 😏
Ei medium ole kypsä, vaan sananmukaisesti 'puolivälissä' eli siinä kuuluu olla vielä keskellä aavistus raakuutta.
Blue,rare, mediumrare,medium, welldone, burnt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos keittiöön tulee medium pihvi takaisin niin se pihvi menee asiakkaalle takaisin mediumina. Se on kypsää lihaa s**tana kun te ette ymmärrä...
Eli et osaa paistaa pihviä asiakkaan toivomalla tavalla?
Jos haluaa kerran well donen niin saa lehtipihvin. Paistan 5min pr puoli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No tuo se pihvi tänne raakana.
Miksi tekisin raakaa pihviä jos sen saa mediumina. 😏
Ei medium ole kypsä, vaan sananmukaisesti 'puolivälissä' eli siinä kuuluu olla vielä keskellä aavistus raakuutta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos keittiöön tulee medium pihvi takaisin niin se pihvi menee asiakkaalle takaisin mediumina. Se on kypsää lihaa s**tana kun te ette ymmärrä...
Eli et osaa paistaa pihviä asiakkaan toivomalla tavalla?
Sellanen provo.
Raaemmaksi*
Ap