Kumpaa suosit enemmän: kermaviilikastiketta vai majoneesia?
Miten on ja miten mausta kermaviilikastikkeen parhaimmillasi?
Kommentit (5)
Riippuu tietenkin siitä, mitä olen tekemässä. Kermaviilikastiketta en oikeastaan koskaan tee, mutta erilaisiin salaatteihin käytän majoneesin lisäksi usein kermaviiliä.
Kermaviiliä. Useimmiten maustan valkosipulijauheella, persiljalla, valkopippurilla, suolalla ja sokerilla. Tulee jopa parempaa kuin valmiista valkosipulidippipussista, samalla säästää rahaa ja e-koodeja.
Majoneesi on liian rasvaista ja närästää. Kermaviilin sijaan ranskankerma on parempi vaihtoehto ja se sopii paremmin ruuanlaittoonkin. En viitsi ostaa monia erilaisia törppöjä jääkaappiin unohtumaan, ruuanlaittosuunnitelmat kun saattavat muuttua ykskaks ylimääräisten äkillisten menojen takia.
Kermaviili, dipeillä maustan