Mitä voita laitatte kahviinne?
Kirnua, suolatonta, luomua, arlaa, valioa? Millä paras?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Voita kahviin 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Varmaan saa rasvaripulin kun sellaista paskaaa vetää.
Here’s how to make butter coffee:
Brew about 1 cup (8–12 ounces or 237–355 ml) of coffee.
Add 1–2 tablespoons of coconut oil.
Add 1–2 tablespoons of unsalted butter, or choose ghee, a type of clarified butter lower in lactose, if you don’t eat regular butter.
Mix all ingredients in a blender for 20–30 seconds until it resembles a foamy latte.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voita kahviin 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Varmaan saa rasvaripulin kun sellaista paskaaa vetää.
No vain siinä tapauksessa että on ryypännyt haimansa.
Olen juonut, en tosin tiedä mitä voita oli. Varsin mielenkiintoinen, ehkä pähkinäinen, maku.
Joskus laitoin ihan tavallista valion voita kookosöljyn kera. Luomua ne kai suosittelee.
Joku kuukauden kokeiluhan se oli kun sitä silloin joka paikassa hehkutettiin. En huomannut olossa, painossa tai nälän tunteessa mitään muutosta niin jätin pois.
Joskus satunnaisesti käytän vieläkin.
Mä taidan jättää voit kahvistani veke😲
Toi terveysintoilullakin on rajansa ☕️
Normaalisuolaista voita, ja tietysti kermaa myös kunnon loraus. Nam.
Tiristän miestisseistäni kahvimaidot, se saa riittää.