Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuosta raskaus ja juustokeskustelusta innostuneena kysyn, että

Vierailija
18.09.2009 |

voiko raskaana oleva syödä esim. stockan tiskiltä ostettua hollantilaista valkosipuligoudajuustoa tai sellaista ranskalaista maasdamme-juustoa. Niissä kun ei tuoteseloste seuraa matkassa mukana ja en tiedä ovatko pastöroidusta maidosta.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut voit varmistaa kysymällä stockalta

Vierailija
2/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiväthän ne ole tuorejuustoja eivätkä homejuustoja?????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai voi mutta kun siinä on mahdollisuus että juustossa on listriabakteeri ja se on vahingollinen sikiölle..

Vierailija
4/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

voin taata, että et oo eka...

Vierailija
5/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se sitten tarkoittaa? Onko olemassa erikseen sitten vanhajuustoja???? Eihän gouda ole tuorejuusto?

Vierailija
6/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustot ovat sellaisia muovipakkauksessa myytäviä, leivät päälle levitettäviä juustoja. Esim. Creme Bonjour.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sitä saa aika kovaa veistellä juustohöylällä? Tämähän menee ihan mahdottomaksi. Saako mitään juustoa syödä raskaana?

Vierailija
8/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se sitten tarkoittaa? Onko olemassa erikseen sitten vanhajuustoja???? Eihän gouda ole tuorejuusto?

Jos ei ole tuorejuusto on KYPSYTETTY juusto. Voiko olla näin tyhmiä ihmisiä, hysteria sen kun leviää vain teidän pölliköitten keskustelun myötä. Ottakaa nyt se aivo-osasto käyttöön.

Ja Gouda on kypsytetty juusto, syökää ihan rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaiset, pehmeät juustot eivät ole kypsytettyjä, eikä aina pastöroitujakaan.

Vierailija
10/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gouda on hollantilainen lehmänmaidosta valmistettu, kypsytetty, puolikova juustotyyppi. Tyypillinen gouda painaa noin 15 kg ja sen rasvapitoisuus on 31–45 % kuiva-aineesta. Juustoa kypsytetään vähintään muutama viikko, enimmillään jopa vuosia. Goudan maku ja muut ominaisuudet vaihtelevat paljon kypsytysasteen mukaan.



Eli ei ole siis tuorejuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Eikös se kova/pehmeä jo kerro tarpeeksi."



Kertoo. Pehmeäpäisten ei kannata syödä mitään juustoa, kun ei se logiikka pelaa.

Vierailija
12/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehtyjä juustoja (niin tuore- kuin kypsiäkin) sekä homejuustoa (myös pastoröidusta maidosta tehtyä).



Raaka-aineena käytetyn maidon pastörointi (kuumennus) tappaa listeria-bakteerin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehtyjä juustoja (niin tuore- kuin kypsiäkin) sekä homejuustoa (myös pastoröidusta maidosta tehtyä).

Raaka-aineena käytetyn maidon pastörointi (kuumennus) tappaa listeria-bakteerin.

eli homejuustoa voi syödä esim. kastikkeessa tai pizzan päällä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan