Aliarvostettu amerikkalainen ruokakulttuuri
Maahan on uskomaton ruokaa rakastavan mekka. Monesta kulttuurista tulleet ovat tuoneet uskomattomia makupaletteja. Käsittämättömän hieno ja monipuolinen bbq kulttuuri jollaista ei muualta löydä, meksikolaisten ja muidenkin latinoiden tuomat vivahteet ja ruoat. Amerikkalaistettu italialainen keittiö. Ja mitähän kaikkea mahtavaa vielä jääkään luettelematta. Key lime pie, nam.
Kommentit (164)
Steak, salad and corn on the cob.
Saako Usassa ollenkaan lehtipihvejä? Millä nimellä niitä myyvät?
Vierailija kirjoitti:
Aivan monet dissaa hampurilaisia (eurooppa) mutta siihen kuuluu myös ranskalaiset perunat (eurooppa).
Mitä tarkoitat? Kyllä kaikki hampurilaisen syntytarinateoriat menevät amerikkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan monet dissaa hampurilaisia (eurooppa) mutta siihen kuuluu myös ranskalaiset perunat (eurooppa).
Mitä tarkoitat? Kyllä kaikki hampurilaisen syntytarinateoriat menevät amerikkaan.
No siis hampurilainen tarkoittaa hampuria jossa se syntyi. Ehkä amerikkalaiset vähän tuunasivat sitä, mutta eivät todellakaan keksineet sitä.
BLT, Cobb Salad, Reuben sandwich.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan monet dissaa hampurilaisia (eurooppa) mutta siihen kuuluu myös ranskalaiset perunat (eurooppa).
Mitä tarkoitat? Kyllä kaikki hampurilaisen syntytarinateoriat menevät amerikkaan.
No siis hampurilainen tarkoittaa hampuria jossa se syntyi. Ehkä amerikkalaiset vähän tuunasivat sitä, mutta eivät todellakaan keksineet sitä.
Hampurissa syötiin Rundstück warmeja, ei hampurilaisia. Hampurilainen keksittiin vasta Amerikassa.
Ihan hyvät pöperöthän siellä on kunhan osaa väistellä ketjuravintoloita.
Olin useita vuosia New Jerseyssä töissä, aivan New Yorkin kupeessa. Tutustuin useisiin yhteisöjen edustajiin amerikan-italialaisiin, juutalaisiin jne. Keittiöt ja erilaiset ruokakulttuurit päivällisineen/illallisineen olivat kyllä kokemus, joka on vertaansa vailla ja kaipaan niitä. Onneksi on internetti, sillä matkustaminen taitaa hankaloitua vielä vuosiksi eteenpäin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan monet dissaa hampurilaisia (eurooppa) mutta siihen kuuluu myös ranskalaiset perunat (eurooppa).
Mitä tarkoitat? Kyllä kaikki hampurilaisen syntytarinateoriat menevät amerikkaan.
No siis hampurilainen tarkoittaa hampuria jossa se syntyi. Ehkä amerikkalaiset vähän tuunasivat sitä, mutta eivät todellakaan keksineet sitä.
Hampurissa syötiin Rundstück warmeja, ei hampurilaisia. Hampurilainen keksittiin vasta Amerikassa.
oot amerikka fani, mutta amerikkalaiset itsekin kutsuivat niitä hampurilaisiksi, eivät siis väittäneet keksineensä niitä.
Aivan hirveetä sontaa se niiden ruoka ja niin epäterveellistä paskaa. Siinä näkee, kun ruokakulttuureja yhdistellään. En osaa arvostaa en. Siellä saa toki hyvää ruokaa, kun menee parempaan paikkaan syömään, mutta ei USA:lla ole mitään omaa ruokakultuuria, sorry vaan. Tai on ja sen nimi on PALJON KALOREITA JA ISOT ANNOKSET
Sokerin suuri käyttö pon kyllä mielenkiintoista, jossain dokkarissa sitä väitettiin sokerifirmojen lobbaamaksi, mikä lie totuus. Mutta ei kaikki ole sokerikuorrutettua, ruokakulttuuri on uskomattoman monipuolinen jo kaupungin tai osavaltionkin sisällä, koko maasta puhumattakaan..
Vierailija kirjoitti:
Aivan hirveetä sontaa se niiden ruoka ja niin epäterveellistä paskaa. Siinä näkee, kun ruokakulttuureja yhdistellään. En osaa arvostaa en. Siellä saa toki hyvää ruokaa, kun menee parempaan paikkaan syömään, mutta ei USA:lla ole mitään omaa ruokakultuuria, sorry vaan. Tai on ja sen nimi on PALJON KALOREITA JA ISOT ANNOKSET
Tämähän se stereotypia on, toki sellaistakin on, mutta ei se totuus koko maan ruokakulttuurista ole.
Vierailija kirjoitti:
Ich bin ein Berliner.
ich bin ein hamburger
Paskaahan siellä syödään, mutta ne jotka tykkää jenkeistä, puolustaa. Mulla siellä sukulaisia vaikka kuinka ja miehellä myös ja täytyy sanoa, että paskaa ruokaa ja niin epäterveellistä shittua suurin osa
Ainoa amerikkalainen ruokalaji jota mua kiinnostaisi kokeilla on gumbo. Se on oikeasti kulttuurien sulatusuunissa syntynyt ruokalaji.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan hirveetä sontaa se niiden ruoka ja niin epäterveellistä paskaa. Siinä näkee, kun ruokakulttuureja yhdistellään. En osaa arvostaa en. Siellä saa toki hyvää ruokaa, kun menee parempaan paikkaan syömään, mutta ei USA:lla ole mitään omaa ruokakultuuria, sorry vaan. Tai on ja sen nimi on PALJON KALOREITA JA ISOT ANNOKSET
Tämähän se stereotypia on, toki sellaistakin on, mutta ei se totuus koko maan ruokakulttuurista ole.
amerikassa on kaikenlaisia ruokakulttuureja, kuten on kaikenlaisia kulttuureja. Mutta en tiedä mikä muu olisi periamerikkalainen ruoka kuin hampurilainen ranskalaisilla ja iso cokis.
Ootteko kattonut niitä videoita, kun ne nuoret bimbot käy ostamassa ihania raikkaita tuorejuustokakkuja marjoilla ja tuunaavat ne kaikella elintarvikevärillä, glittereillä ja muilla noppareillalla ja tekokermavaahdolla loistokkaiksi rumiksi kakuiksi. Hygieniasta puhumattakaan.
Nehän syö kaikkea Nutellaa, mansikkahilloa, pähkinävoita purkista lusikalla suoraan suuhun ja takas purkkiin tai tunkevat sormensa sinne. Hyi stana.
Samaa paskaa syödään täällä yhä enemmän. Ja jo ihan katukuvasta näkee että suomalaisten ruokailutottumukset ovat menossa kohti epäterveellisempää suuntaa.
Aivan monet dissaa hampurilaisia (eurooppa) mutta siihen kuuluu myös ranskalaiset perunat (eurooppa).