Millä soijan maku piiloon?
Millä te muut peitätte soijan maun esim.soijajogurtista? Vai onko soija jonkun mielestä HYVÄÄ?
Kommentit (11)
Siiehn tottuu. Minä syön nykyään ihan sellaisenaan ja tykkään jopa. Yhden kerran tässä taannoin vahingossa otin lusikallisen lehmänmaitojugurttia ja se oli ihan kauheeta, maistui aivan navetalta. Eli ääntä kohti vaan, ei se pahaa ole, et vaan ole tottunut makuun. Sama soijamaidon kanssa, nykyään suurinta herkkua on lämmin kanelipulla ja lasillinen soijamaitoa, vaikka aluksi en soijamaidonkaan makuun ihastunut ollut
Menin ostamaan, kun oli tarjouksessa...en osta toista kertaa. Liian tunkkainen maku mun suuhun...
Siihen oikeasti tottuu. Nykyään himoitsen sitä.
Ihminen rupeaa himoitsemaan sitä mitä syö. Ekan kerran kun koitin ikaffea hyi helv. Siitä sitten etenin miedompien kautta siihen että ikaffe on parasta mitä kahviin voi laittaa ja lehmänmaito todella ikävän makuista.
Soijarouhe ei maistu miltään. Kun teen ruokaa siitä lisään mausteet.
Silloin kun kokkaan soijarouheella, pistän kypsentäessä sekaan tilkan sitruunamehua. Hapan peittää soijarouheen maun.
Soijajogurteissa en ole mitään sivumakua huomannut. Tosin ostan vain Plantin puolukka-vanilja-jogurttia, joka pieksää kaikki maidolliset ja maidottomat jogurtit, nam!
Tein pikaisen pastakastikkeen soijarouheesta käyttäen Barrillan valmiskastiketta (basilika). Kuullotin pohjalle hieman sipulia ja valkosipulia, sekä ripottelin erilaisia mausteita, mitä käteen sattui, jopa jauhelihamaustetta. Kastike oli sinänsä varsin maukas, mutta pieni teollinen jälkimaku tuli silti esiin. Seuraavaksi aion kokeilla intialaistyyppistä kastiketta samasta tummasta soijarouheesta. Josko onnistuisin häivyttämään sivumaun... https://www.glutenfreealchemist.com/vegan-keema-recipe-keema-matar/
Kaikkeen tottuu, mutta soijajogurtti on oikeasti ihan kamalaa. Kokeile jotain hilloa mansikkaa, inkivääriä tai mangoa.
Miksi syöt soijajogurtteja jos et tykkää niistä?