Paras dippikastike?? En ole syönyt dippikastiketta sitten päiväkotiaikojen ja nyt ajattelin herkutella!
Saa myös perustella miksi juuri oma suosikkisi on mielestä paras? 😋
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Minä en ole syönyt dippikastiketta koskaan. Tai hetkinen, tulee muisto jostain yli 20 vuoden takaa, johon liittyvät vihanneksenpalat ja dippi. En ymmärrä dippiä - varsinkaan sipsien kanssa. Mitä järkeä?
En myöskään ymmärrä majoneesia.
Tätä ei kysytty.
Mun lempidippi on taffelin valkosipulidippi
Sweet chili. Perustelut: maistuu hyvältä sipsien kanssa.
Kakkosena valkosipulidipit, koska tykkään valkosipuli-kaikesta.
Creamy Pepper!
En ollut aiemmin yhtään dippi-ihmisiä, mutta sitten löysin tuon ja nyt olen aivan koukussa.
Mitä oot dippaamassa? Jonkin verran ainakin mulla vaikuttaa asiaan....
Vierailija kirjoitti:
Minä en ole syönyt dippikastiketta koskaan. Tai hetkinen, tulee muisto jostain yli 20 vuoden takaa, johon liittyvät vihanneksenpalat ja dippi. En ymmärrä dippiä - varsinkaan sipsien kanssa. Mitä järkeä?
En myöskään ymmärrä majoneesia.
Minä taas en ymmärrä tarvettasi avautua.
Jo lapsesta asti Americana. Mikään muu dippi ei anna sitä aahhh nautinnon tunnetta. Ihan kuin jotain huumetta. Ei pysty lopettamaan ennen kuin koko dippi on syöty ja sen jälkeen on vähän niljakas ja rasvanen olo. Monia dippejä kokeillut mutta vain tuo maistuu hyvältä ja antaa nautinnon.
Taffelin mango-chili. Aivan saakelin hyvää
siis syötiinkö päiväkodissa joskus dippikastiketta?
Äärimmäisen harvoin meillä on mitään dipattavaa, porkkanat ja kurkut sun muut kasvikset syön sellaisenaan. Sipsejä meillä ei harrasteta kuin juhannuksena ja rapujuhlissa, silloin teen dipin kermaviilistä tai creme fraiche 5%:sta ja sekoitan siihen sumak- maustetta, pippuria ja aavistus sitruunamehua. Toinen dippi avovadosta, sekaan sitruuna- tai limemehua, tuoretta chiliä, tomaattia ja sipulia, ripaus suolaa.
Valkosipuli. Parasta saa kun tekee itse, valmiit dippijauheet ovat tosi suolaisia ja keinotekoisen makuisia.
Vierailija kirjoitti:
Äärimmäisen harvoin meillä on mitään dipattavaa, porkkanat ja kurkut sun muut kasvikset syön sellaisenaan. Sipsejä meillä ei harrasteta kuin juhannuksena ja rapujuhlissa, silloin teen dipin kermaviilistä tai creme fraiche 5%:sta ja sekoitan siihen sumak- maustetta, pippuria ja aavistus sitruunamehua. Toinen dippi avovadosta, sekaan sitruuna- tai limemehua, tuoretta chiliä, tomaattia ja sipulia, ripaus suolaa.
Kiitos, tuota sumakkia voisikin kokeilla dipissä! Hyvä vinkki.
Estrellan Ranch on kyllä ehkä paras.
🇺🇦🇮🇱
Minä en ole syönyt dippikastiketta koskaan. Tai hetkinen, tulee muisto jostain yli 20 vuoden takaa, johon liittyvät vihanneksenpalat ja dippi. En ymmärrä dippiä - varsinkaan sipsien kanssa. Mitä järkeä?
En myöskään ymmärrä majoneesia.