Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä puolukkahillomerkki maistuisi "aidolle"?

Vierailija
24.05.2021 |

Etsin jotakin kirpeämpää itsetehdyn makuista kaupan hilloa. Kokeillut markettihillot ovat aivan ylisokeroituja ja äkkimakeita käytettäväksi maksa ym ruokien kanssa.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse vaikkapa pakastepuolukoista. Puolukka ei kaipaa sokeria säilymiseen. Itse kylläkin keitän pieneen määrään hillo/marmeladi sokeria

Vierailija
2/3 |
25.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kaupasta mieluummin valmista puolukkasurvosta, ainakin meidän Prismassa oli kahdella eri merkillä. Tai sitten osta ihan puolukoita ja survo ne itse. On parempaa kuin hillo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meritalo

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kuusi