Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pirkka vispikerma. Pilalla, vai vain oudon paksua?

Vierailija
05.05.2021 |

Teen kakkua.
Olen just aloittamassa täytteen, mutta pirkka vispikerma on purkista tullessaan oudon paksua. Pitää oikein valuttaa ulos, kuin puolivalmiiksi vatkattu jo.
Päiväystä kk jäljellä, ei haise oudolta.

Mikä tota vaivaa? Onko kokemuksia? Voiko käyttää?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paksuahan sen vispikerman kuuluu ollakin!

Vedestä ja soijalesitiinistä valmistettuihin ruokakermoihin tottunutta tämä saattaa hämmentää.

Vierailija
2/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paksuahan sen vispikerman kuuluu ollakin!

Vedestä ja soijalesitiinistä valmistettuihin ruokakermoihin tottunutta tämä saattaa hämmentää.

Yleensä käytän kuohukermaa kaikkeen. Vispikermaakin parin kk välein. On tää pirkka ainakin selvästi paksumpaa kuin aiemmat vispikermat..

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaan tän ja katon miltä vaikuttaa

Ap

Vierailija
4/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkuun meni. Ihan hyvältä vaikutti.

Jos jotain kuulostaa loppuraportti niin oli herkkua. Sokerikakkupohja, väliin suklaatäyte ja lemon curdia. Hyvin simppeliä. Hyvää.

Vierailija
5/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viskisperman kuuluu ollakin stydiä tavaraa. Ei muuta kuin ääntä kohden.

Vierailija
6/6 |
05.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Viskisperman kuuluu ollakin stydiä tavaraa. Ei muuta kuin ääntä kohden.

Se pitää sanoa: "Ta-daa - ja eikun ääntä kohden OMNOMNOMNOMNOM-NOM!".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kaksi