Mitäs teidän vappubrunssilla tarjoillaaan?
Kommentit (14)
Aika perinteistä on toivottu eli itse tehty perunasalaatti ja -hodarit, joku keitto, juustoja, patonkia ja jotain hedelmiä, munkit, sima, kuohuviiniä, olutta.
Tuskin sellaista syödä tänäkään vuonna. Mennään varmaan ihan normilauantai jutuilla. Lounasta syö se joka haluaa ja mitä kaapists löytyy. Päivällinen sit 17-19 maissa, miten joku jaksaa vääntää.
Paahtoleipää mäti-smetana-sipuli -lisukkeella, Brie-juustoa, kylmäsavulohta, skumppaa ja tummaa suklaata. Eikä sinä päivänä enää paljoa muuta jaksakaan. Illalla ehkä jotain pientä suolapalaa. Jos jaksaa.
Vierailija kirjoitti:
Koskenkorvaa ja mansikoita.
Eksä voi mansikat skipata samoin teiin. Vai meinaakko tehdä booolia, sellainenkin on olemassa?
Lounaaksi grillataan vaan lihapulla-makkara -vartaita.
Iltaruuaks joku hyvä pihvi.
Lisukkeeksi molempiin grillattuja kasvisnyyttejä, perunasalaattia, vihersalaattia viinirypäleillä, paholaisenmunia, juustoja.. Ei mitään erityistä brunssia. Juomaksi kuivaa kuoharia, valkkaria, punaviiniä, lonkeroita...
Kevyesti savustettua tuoretta välilihaa.
Sillejä, graavilohta, peruna- ja katkarapusalaatia, paahtopaistia ja piparjuurisalaattia. nakkeja, simaa ja munkeja. Toki kuoharia ja snapseja jne.
Grillattuja makkaroita ja pihvejä, uusia perunoita(ei tosin harmillisesti suomalaisia kun niitä ei vielä saa), fetasalaattia, simaa, munkkeja, valkosipulipatonkia(itse leivottua)
Viherversosalaattia, Västerbottenjuustopiirakkaa, hapanjuurileipää, pippurikinkkua, piknikkurkkuja, goudajuustoa, oliiveita , pikkelöityjä porkkanoita ja tomaatteja, munkkeja, simaa, bratwusrteja, kuoharia
Taidan tehdä voileipäkakun, kylmäsavuporoa tai lämminsavulohta. Lisäksi parsasalaattia ja kuoharia.
Vierailija kirjoitti:
Koskenkorvaa ja mansikoita.
Tohon sopisi kylkeen nakit silmille.
Keitetytnakit (ehkä hodareita), perunasalaaatti ja makea siideri (ehdottomasti makea, ei kuiiva). Patonkia ja yrttivoita.