Mihin käyttää tonnikalaa ruuanlaitossa?
En tykkää. Mut mies haluaa et totuttelen. Vinkkejä?
Kommentit (35)
Tonnikala-pastavuoka
Tonnikalaa
Pastaa
Mozzarella juustoa
Tuore juusto maustamaton
Mausteita
Tomaattimurskaa
Vierailija kirjoitti:
Miksi pitäisi käyttää? tonnarin ravintoarvo on todella heikko, eikä sen pyytäminen ole ekologisesti mitenkään puolusteltavissa. Alkaa olla katoava laji koko tonnari.
Itse käytän tonnaria salaatteihin, lasagneen, pastakastikkeisiin, laatikoihin, tonnaripihveihin ja -pyöryköihin jne. Pyrin käyttämään muita raaka-aineita kuin tonnari mutta aina kärryyn kaupassa muutama purkki eksyy.
Lisäys, näille "mies haluaa xxx" - tyypeille näytetään ovea.
Tonnikala salaatti tai leipiä uunissa missä tonnaria ja juustoo?
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalapitsa
Tarkoititko pizza?
Salaattiin, lämpimiin leipiin, pitsaan, tomaattikastikkeeseen, munakkaaseen, sellasenaan.
Pakaste tai tuoretonnikalan pintaan siemeniä ja paistaa reunat.
Pitsaa tai lämpimiä voikkareita voisin tehdä. Ei säilyketonnikala ole oikein ruokaa.
Makaronilaatikko mut jauhelihan sijasta tonnikalaa
Vitello tonnato ❤️
Uuniperunan täyte kapristen ja majoneesin kanssa.
Tuore, raaka tonnikala sashimina mieluummin kuin sushina.
Pitsaan tai kalavoileipäkakun täytteeseen. Harvinainen tuote siksi ettei sitä ole tehty oikein mihinkään käyttöön.
Keitä spagetti kypsäksi ja huuhtele kuumalla vedellä
Sekoita ölykastikkeessa oleva purkkitonnikala, kerma ja sienikeittopussiainekset
Sekoita spagetti mukaan
Voideltuun vuokaan ja juustoa päälle
175 asteessa niin kauan kuin pinta ruskistuu
On muuten hyvää!
Tomaatti-tonnikala-kapris-kastike esim. pastalle tai vaikka pizzaan.
Tonnikalapiirakka
Tonnikalakiusaus
Tonnarikiusaus ja tonnari-pastasalaatti on meillä toivottuja ruokia.
Lasagne 👌 Ja jätä ne Pirkat, Rainbowt ja muut kissanruoaksi sopivat tonnikalapurkit kauppaan ja sijoita vähän kalliimpaan.
Lahjoita köyhille, jos sitä on kerran tonni.
Purkeissa myytävä tonnikala ei itseasiassa ole tonnikalaa, vaan boniittia.
-ohis
Miksi pitäisi käyttää? tonnarin ravintoarvo on todella heikko, eikä sen pyytäminen ole ekologisesti mitenkään puolusteltavissa. Alkaa olla katoava laji koko tonnari.
Itse käytän tonnaria salaatteihin, lasagneen, pastakastikkeisiin, laatikoihin, tonnaripihveihin ja -pyöryköihin jne. Pyrin käyttämään muita raaka-aineita kuin tonnari mutta aina kärryyn kaupassa muutama purkki eksyy.