Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voisiko joku laittaa hyvän pekoni-lohiohjeen.

Vierailija
06.08.2009 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savusta lohi tai osta valmiiksi savustettuna. Leikkaa reiluja palasia jäähtyneestä kalasta ja marinoi niitä pestokastikkeessa. Jätä pintaan kunnolla pestoa ja kääri pekoniin. Ruskista pannulla niin että ensimmäisenä laitat sen avoimen pekoninpään paistumaan niin se tarttuu kiinni. Älä kääri liian tiukkaan, sillä lohi hauraana hajoaa helposti pekonin kiristyessä. Tarjoa paistettujen juuresten (nauris, porkkana, palsternakka esim.) ja hollandaiskastikkeen kera. Tässä tällainen improvisoitu resepti, pit'ää kokeilla itse joskus.

Vierailija
2/3 |
06.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista paketillinen filee-pekonia pannulla, lisää yksi sipuli pilkottuna, paista kunnes vähän pehmenneet ja kuullottuneet. Lisää n. 200-300g kylmäsavustettua lohta pieneksi pilkottuna, paista ihan hetki. Ripauta päälle vastajauhettua mustapippuria. Lisää lopuksi purkillinen ruokakermaa/soijakermaa/kaurakermaa ja anna muhia muhia n. 5 min. pienellä lämmöllä.



Lisäksi hyvää pastaa ja ihanaa on!



PS. Ilman pekoniakin voi tämän kastikkeen tehdä, silloin lisään kastikkeeseen paljon tuoretta tilliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni erikseen ja lohi erikseen