Kysymys perheille joissa syödään punaista lihaa
Kommentit (10)
Perheessä minä ja koirani. Lähes päivittäin, varsinkin korona-aikaan, kun kalan ostan tuoretiskistä ja vain tietyistä paikoista, tai sitten syön sitä ravintolassa. Ja nyt sekä tuoretiski- että ravintolavierailut ovat harvassa.
Peura, kotimainen karitsa ja luomunauta ovat minusta eettisempää valintoja kuin kana edes luomuna, mieuummin siis niitä.
Kumppanini asuu toisessa kaupungissa, hänen kanssaan sitten kasvisruokaa.
Joka päivä, kun leivänpäällisetkin lasketaan. Lämpimänä ruokana ehkä 4 x vko.
Ehkä kolme-neljä kertaa viikossa. Tykätään kanasta ja kalasta.
Sanoisin että 4x, 2pv possua ja 2 nautaa eri muodoissaan
Lisäksi silppuan 4 siivua kinkkua munakkaaseen/vko
Noin 7 päivänä viikossa. Syömme enimmäkseen riistaa. Eilen peuran sisäfilettä.
🇺🇦🇮🇱
1-2 kertaa viikossa, on vähentynyt parin viime vuoden aikana huomattavasti. Mutta jotenkin vaivihkaa.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä kolme-neljä kertaa viikossa. Tykätään kanasta ja kalasta.
Syöttekö siis mielestäsi harvoin vai usein punaista lihaa?
Hmm... varmaan viikko sitten, kun söin lihapullia. Sitä ennen jouluna kinkkua.
Syön punaista lihaa max. kerran viikossa. Yleensä ehkä kerran tai pari kuussa.
Usein. 5-8 kertaa ainakin. Meillä on kala allergia. Kanaan kyllästyy ja pavut pierettää. Sikaa emme syö lainkaan. Ankkaa, kalkkunaa välillä. Jonkinverran sisäelimiä.