Miksi hotelliaamiaiset on aina samanlaisia kaikkialla ympäri suomea?
Miksi niissä ei ole mitään vaihtelua? Esim. annokset haluamallaan tavalla buffetin sijaan olisi monesti parempi.
Kommentit (7)
Itse otan hotellissa aina karjalanpiirakoita ja munavoita, koska en koskaan itse jaksa kotona tehdä munavoita, mutta se on hyvää! :P
Minäkin olin nuorena tyhmä. Otin aina kaikkia sataa vaihtoehtoa ja kolmantena aamuna kiukuttelin että aina samaa.
Sitten oivalsin että sadasta vaihtoehdosta voi muodostaa lähes äärettömän määrän esim. 5 lajin permutaatioita.
Kunhan on kahvia ja pekonia pohjaksi, niin siitä rakentuu. Aina.
On niitä erilaisia, mutta sun pitää mennä jonnekin muualle. Astor Vaasassa ja Pöllöwaari Jyväskylässä ainakin ovat olleet erilaisia.
Mutta mun aamiainen on ketjuissakin vaihteleva. En minäkään ota joka kerralla kaikkea, vaan sen kahvin ja muutamaa lajia. Yhtenä aamuja jugurttia, marjoja ja leipää, jonainen toisena puuroa ja joskus taas enemmän sitä rasvaista ja suolaista tai joskus vaan leivän ja hedelmän.
Hotelliketjut ovat tehneet markkinaselvityksiä ja parhaiten maksavat asiakkaat haluavat juuri tuollaisen aamiaisen. Soijalattevätyksillä ei ole rahaa hotelliin, joten ei siellä soijalatteakaan tarjoilla, vaan pekonia, makkaraa, karjalanpiirakkaa jne.
Ekakertalainen köyhä lataa buffasta joka lajia niin ettei lautaselle mahdu.
Aikuisena oppii naattimaan jos enemmän reissaa.
Mitä sitä muuta tarviikaan kuin pekonia! Pettymys on suuri jos se puuttu. Koskaan muutoin en pekonia syökään.
No joo jos on näissä ketjuhotelleissa , samaa se on. Kannattaa mennä pienenpiin yksiköihin - saa hyvää ohrapuuroa hillolla, munakkaita haluamallaan tavalla jne.