Kuinka nopeasti raaka lihapaketti pilaantuu huoneenlämmössä?
Eli jossain vaiheessa tänään pitäisi paistaa kaksi Entrecote pihviä mutta en ole varmaa aika kohtaa vielä. Ja pihvistä yleensä tulee aikamoista jos sen kylmänä laittaa pannulle niin 1h sen pitäisi ainakin huoneenlämmössä olla.
Mutta en ole varma haluanko syödä 2h päästä vai 4h päästä vai 6h päästä. Uskaltaisinko jättää pihvit huoneenlämpöön vaan ja paistaa silloin kun tekee mieli?
Kommentit (8)
6 tunnin päästä liha on jo täysin mädäntynyt ja täytyy päästää haudan lepoon.
Vierailija kirjoitti:
Down
Syndrooma lehmää.
Aivan hyvin voi paistaa vielä 6 h päästä.
Molekyylikokkauskirjassa ei havaittu mitään eroa oliko liha otettu ennakkoon lämpimään vai paistettiinko suoraan jääkaapista otettuna.
Siinäkään ei ollut eroa laitettiinko liha kuumalle pannulle vai laitettiinko kylmälle pannulle ja käännettiin lämmöt päälle.
Revi tästä pihvinpaistaja!
6h tuntuu jotenkin sairaan pitkältä ajalta pitää huoneenlämmössä