Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten jatkatte kastikkeenteossa kinkunpaistolientä, jos sitä ei ole tarpeeksi?

Vierailija
24.12.2020 |

Kermaa? Lihaliemikuutio? Jotain muuta?

Vettä ja kermaa?
Resepti?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan toisen kinkun, paistan sen ja kerään lisää lientä, t. perfektionisti.

Lihaliemi lienee sopivaa jatketta jos ei ihan noin puristi ole. 

Vierailija
2/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vettä ja kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

herukkamehua

Vierailija
4/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kyllä ole ikinä käynyt niin ettei lientä olisi tullut tarpeeksi, yleensä sitä on yllin kyllin. Tietysti jos paistaa ilman paistopussia niin sitten iso osa haihtuu.

Vierailija
5/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omenasosetta. Kinkunpaistoliemi on aivan liian suolaista ja omenan makeus sopii siihen hienosti. Sitten mausteita ja kermaa maun mukaan.

Vierailija
6/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei ikinä ole ollut kastiketta. Syödäänkö se lämpimänä vai kylmänä? 🤔

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkunpaistoliemi? Eikö se ole vettä ja sen kinkun rasvaa ja jotain mausteita? Siis lisää vettä messiin tms?

Vierailija
8/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vettä, kermaa ja luumumarmeladia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä lientä on paistopussissa kyllä aika paljon meillä. Rasva kun jähmettyy pintaan niin silti sitä on liikaa. Muutenkin pitää laimentaa, kun on suolaista.

Vierailija
10/10 |
24.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kinkunpaistoliemi? Eikö se ole vettä ja sen kinkun rasvaa ja jotain mausteita? Siis lisää vettä messiin tms?

Joo, kinkun paistoliemi siivilöidään astiaan ja laitetaan vaikka ulos jäähtymään. Jäähtyneen liemen pinnalle nousee valkoinen rasva, se kuoritaan lusikalla pois ja heitetään menemään. Laitetaan kattilaan vettä ja kinkun hyytynyttä paistolientä (on kuin hyytelöä ja tosi suolaista). Sekaan kermaa ja itse laitan sinappia. Maistellaan ja viritellään sopivaksi, aika suolaiseksi. Se sitten tarjotaan kylmän kinkun kanssa.