Miten nuo ihmiset ostavat teollisuuslaatikoita jouluksi?
Ja vielä foliossa joka sisältää alumiinia.
Ovat pahoja ja aivan olemattoman makuisia, hyi.
Kommentit (34)
Jotkut tuunaa niitä kotona mieleisekseen.
Mulle kyllä kelpaa sellaisenaan. Tai riippuuhan se maku jonkin verran siitä, mikä firma on tekijänä.
Ruoaksi. Jotainhan aina pitää syödä, jos meinaa elää.
No ei kyllä kaikkien kotitekoisetkaan niin herkkua ole....
Vierailija kirjoitti:
Miksi sinä ituhippi ostat merilevää?
Väärin meni.
En syö ituja enkä merilevää.
Vierailija kirjoitti:
Jotkut tuunaa niitä kotona mieleisekseen.
Mulle kyllä kelpaa sellaisenaan. Tai riippuuhan se maku jonkin verran siitä, mikä firma on tekijänä.
Surkeaa touhua.
Mun mies ei anna tehdä itse. Kuulemma ne on ihan hyviä. Ostaa niitä aina, vaikka mä haluaisin tehdä. En sitten viitsi tehdä. Mies käy meillä kaupassa ja pääasiassa kokkaa, mutta jouluruokia teen enemmän minä. En minä niin huono kokki ole, että ne huonoja tulisi. Hänen mielestään tulee liikaa, jos tekee itse. No eipä me syödä noita kyllä kuin aattona ja ostetaan vain pienet rasiat.
Niitä syödään niin vähän, ettei niitä kannata alkaa kotona itse väsäilemään.
Jos niitä tekisi suuret määrät pakasteeeseen, sinne ne jäisivät syömättä.
Ja on edullisempaakin ostaa laatikot kaupasta, niiden tekemiseen menee aikaa ja paistamiseen sähköä.
Osta lantut ja porkkanat kaupasta, kuori ne, keitä ne, muussaa ne, mausta ne, paista ne tuntitolkulla uunissa.
Jäähdytä ja pakasta tai varastoi aattoa varten.
Riittää kun paistaa itse sen kunnon kinkun ja leipoo jouluksi.
Ei kiireisillä töissäkäyvillä ihmisillä ole aikaa suhrata mielettömästi pelkkiin aattona syötäviin juureslaatikoihin.
Helpoimmalla pääsee kun korvaa ne pelliliisellä marinoituja uunijuureksia.
Ei kaikkien tartte olla marttoja. Mieti montako saarioisten äitiä jäisi työttömäksi jos kaikki tekisivät laatikot itse?????
Vierailija kirjoitti:
Niitä syödään niin vähän, ettei niitä kannata alkaa kotona itse väsäilemään.
Jos niitä tekisi suuret määrät pakasteeeseen, sinne ne jäisivät syömättä.
Ja on edullisempaakin ostaa laatikot kaupasta, niiden tekemiseen menee aikaa ja paistamiseen sähköä.
Osta lantut ja porkkanat kaupasta, kuori ne, keitä ne, muussaa ne, mausta ne, paista ne tuntitolkulla uunissa.
Jäähdytä ja pakasta tai varastoi aattoa varten.
Riittää kun paistaa itse sen kunnon kinkun ja leipoo jouluksi.
Ei kiireisillä töissäkäyvillä ihmisillä ole aikaa suhrata mielettömästi pelkkiin aattona syötäviin juureslaatikoihin.
Helpoimmalla pääsee kun korvaa ne pelliliisellä marinoituja uunijuureksia.
Näinpä minäkin olen tämän hyväksynyt, että tulee kyllä liikaa neljälle hengelle jos alkaa tehdä itse ja kun meillä yksi lapsi on vielä gluteeniton, niin siinä on omat haasteensa. Uunijuureksia menee kyllä ja parempiahan ne ovatkin.
Mäpä kerron.
1. Menevät kauppaan
2. Valitsevat kaupasta haluamansa ja laittavat ostoskoriin tai kärryyn
3. Menevät kassalle ja maksavat.
Eli ihan samalla tavalla kuin muukin ostaminen.
Kyllä kyllä, aina pitää ihmetellä suuresti sitä, että toiset ihmiset toimivat toisella tavalla kuin minä itse. Minä toimin toisin kuin ap, eikä minun tarvitse sitä mitenkään selitellä. Ap tukehtukoon ihmetykseensä.
Miksi ihmiset ostavat kaupasta valmista leipää? Kyllä kunnon ihminen kasvattaa viljansa alusta alkaen itse ja leipoo omista viljoistaan. Miksi ihmiset eivät kypsytä juustojaan itse? Miksei ihmiset itse viljele pellaavaa ja tee siitä kangasta. En ymmärrä yhtään tällaista.
Laatikoita jaksan tasan yhdellä aterialla, jouluaattona, joten se mitä kaupasta saa kelpaa hyvin.
Valmislaatikot ovat hyviä! Toistaiseksi en ole syönyt alumiinivuokia, nehän ovat vain lämmittämistä varten.
Luin teloituslaatikoita ja mietin, että mitä ihmettä.
Vierailija kirjoitti:
Niitä syödään niin vähän, ettei niitä kannata alkaa kotona itse väsäilemään.
Jos niitä tekisi suuret määrät pakasteeeseen, sinne ne jäisivät syömättä.
Ja on edullisempaakin ostaa laatikot kaupasta, niiden tekemiseen menee aikaa ja paistamiseen sähköä.
Osta lantut ja porkkanat kaupasta, kuori ne, keitä ne, muussaa ne, mausta ne, paista ne tuntitolkulla uunissa.
Jäähdytä ja pakasta tai varastoi aattoa varten.
Riittää kun paistaa itse sen kunnon kinkun ja leipoo jouluksi.
Ei kiireisillä töissäkäyvillä ihmisillä ole aikaa suhrata mielettömästi pelkkiin aattona syötäviin juureslaatikoihin.
Helpoimmalla pääsee kun korvaa ne pelliliisellä marinoituja uunijuureksia.
Tuo on minusta täysin loogista toimintaa eikä siitä ruuanlaitosta tarvitse tehdä erityisen aikaavievää ja monimutkaista hommaa. Kyllä ne kaupan porkkana- ja lanttulaatikot ovat minulle aina kelvanneet ja syön niitä ympärivuotisesti silloin tällöin mm. uunimakkaran ja keitettyjen perunoiden kera.
Siinäpä on aplle mietittävää joulunpyhiksi.
Miksi sinä ituhippi ostat merilevää?