Otin juuri uunista siellä reilut 5h muhineen lihapadan, kysyttävää?
Kommentit (19)
Ei ole. Itse valmistin eilen 2,5kg nyhtökanaa.
Kohta menee lanttukukko muhimaan neljäksi tunniksi. Nyt vielä kovalla lämmöllä, että pinta ruskistuu.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole. Itse valmistin eilen 2,5kg nyhtökanaa.
Minä tein eilen 3,9 kg nyhtökalaa. Voi että on herkkua.
Aloittajalta kysyn:
- mitä lihaa, oliko vain yhtä lajia vai useampaa?
- tuliko hyvää, onnistuiko maustaminen ja suola
- oletko kaukana, saako tulla maistamaan?
Kuulostaa hyvältä, saisinko reseptiä?
Vierailija kirjoitti:
Muistatko vielä TATU-yhtyeen?
Oliko ne niitä venäläistyttöjä?
Ap
Vierailija kirjoitti:
Mikä on elämän tarkoitus?
Siinäpä kevyt kysymys🙂.
Elämän tarkoitus lienee jokaiselle omanlaisensa, minä tuumaan, että rakkaus ja läheiset on sitä mitä suurimmassa määrin.
Toisaalta voi ajatella, ettei elämällä sen kummempaa merkitystä, varsinkaan yhtä sellaista, edes ole, mutta oma mieleni ei sitä ajatusta halua kannattaa.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on elämän tarkoitus?
Siinäpä kevyt kysymys🙂.
Elämän tarkoitus lienee jokaiselle omanlaisensa, minä tuumaan, että rakkaus ja läheiset on sitä mitä suurimmassa määrin.
Toisaalta voi ajatella, ettei elämällä sen kummempaa merkitystä, varsinkaan yhtä sellaista, edes ole, mutta oma mieleni ei sitä ajatusta halua kannattaa.Ap
Kiitos,nyt jaksan taas elää joulun yli.
Vierailija kirjoitti:
Aloittajalta kysyn:
- mitä lihaa, oliko vain yhtä lajia vai useampaa?
- tuliko hyvää, onnistuiko maustaminen ja suola
- oletko kaukana, saako tulla maistamaan?
Tällä kertaa pelkkää naudan sisäpaistia ja otin juuri tyypit ja kyllä, onnistui hyvin, liha hajoavan mureaa ja suola ym osui nappiin. Maistuu tomaatti, paprika, pippuri ja valkosipuli/sipuli ja pieni chilin potku ja kaiken pehmentää herkullisesti smetana.
Täällä olen pk-seudulla.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistatko vielä TATU-yhtyeen?
Oliko ne niitä venäläistyttöjä?
Ap
Ne juuri (en keksinyt mitään omaa kysyttävää joten pöllin idean etusivulla olevasta otsikosta 😅 ).
Hyvää joulua :) ja ruokahetkeä
Vierailija kirjoitti:
Kohta menee lanttukukko muhimaan neljäksi tunniksi. Nyt vielä kovalla lämmöllä, että pinta ruskistuu.
Ai että, tulee lapsuus mieleen. Rakastin niitä kovia kantapaloja joihin laitoin aina aitoa voita päälle, tuli karjalaismummoni kanssa monesti tehtyä ennenkuin tänne pk-seudulle muutimme. Ja karjalanpiirakoita, slurps♥️.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistatko vielä TATU-yhtyeen?
Oliko ne niitä venäläistyttöjä?
Ap
Ne juuri (en keksinyt mitään omaa kysyttävää joten pöllin idean etusivulla olevasta otsikosta 😅 ).
Hyvää joulua :) ja ruokahetkeä
Kiitos samoin ❣️
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on elämän tarkoitus?
Siinäpä kevyt kysymys🙂.
Elämän tarkoitus lienee jokaiselle omanlaisensa, minä tuumaan, että rakkaus ja läheiset on sitä mitä suurimmassa määrin.
Toisaalta voi ajatella, ettei elämällä sen kummempaa merkitystä, varsinkaan yhtä sellaista, edes ole, mutta oma mieleni ei sitä ajatusta halua kannattaa.Ap
Kiitos,nyt jaksan taas elää joulun yli.
👍♥️
Mitä materiaalia se pata on ja montako grammaa se painaa? Entä onko ergonomiset kahvat vai sellaiset puikulat? Kannen paksuus kiinnostaa myös, ota mitta läheltä kannen kiskipistettä, ei reunasta!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kohta menee lanttukukko muhimaan neljäksi tunniksi. Nyt vielä kovalla lämmöllä, että pinta ruskistuu.
Ai että, tulee lapsuus mieleen. Rakastin niitä kovia kantapaloja joihin laitoin aina aitoa voita päälle, tuli karjalaismummoni kanssa monesti tehtyä ennenkuin tänne pk-seudulle muutimme. Ja karjalanpiirakoita, slurps♥️.
Ap
Karjalassa on minunkin juuret.
Eipä täs ny sen kummempia.