Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voisiko joku selittää minulle, miksi ihmiset syövät majoneesia? En ymmärrä sitä tuotetta

Vierailija
16.12.2020 |

Joku sanoi tuolla ottavansa sitä jopa ranskisten kylkeen. Miksi!? Ja Hesen burgerit ovat aika lailla syömäkelvottomia, koska uivat majoneesissa. Selittäkää rautalangasta, miksi pidätte majoneesista!

Kommentit (56)

Vierailija
1/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se on hyvää?

Vierailija
2/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä on aika vaikeaa selittää, miksi pitää jostain mausta. Ainoa selityshän on se, että pitää sitä miellyttävänä. Vai osaatko sinä selittää, miksi pidät jostain mausta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärtäminen ei taida olla se sun juttu.

Vierailija
4/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensimäinen vastakin jo hyvin, SE ON HYVÄÄ!

Vierailija
5/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ymmärtäminen ei taida olla se sun juttu.

Joku voisi aloituksesta olettaa, että nimen omaan on.

Vierailija
6/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se vaan on hyvää. Täällä nykyään näyttää että kaikki ottavat sitä myös pizzansa päälle. Porvoossa otetaan ranskalaisia, se on minusta oudompaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi on kylmää, rasvaista ja ällöä.

Vierailija
8/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo makua mietoihin (esim katkaravut) ja mehevyyttä kuiviin (esim hampurilaissämpylä ja -pihvi). Taittaa tulisuutta (esim hot wings).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesissa on rasvaa ja suolaa, joten se kolahtaa ihanan herkullisesti meikän kaltaisen luolanaisen makunystyröihin :) Makuaistissahan on suuria yksilöllisiä eroja, mun suussa kaikki raa'at kasvikset maistuu aivan karvaalta nurmikolta. Monesta tuo onneksi lähtee kypsentämällä.

Vierailija
10/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se on hyvää. Itse en ymmärrä miksi joku juo olutta, syö maksalaatikon kanssa ketsuppia tai syö lauantaimakkaraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Majoneesissa on rasvaa ja suolaa, joten se kolahtaa ihanan herkullisesti meikän kaltaisen luolanaisen makunystyröihin :) Makuaistissahan on suuria yksilöllisiä eroja, mun suussa kaikki raa'at kasvikset maistuu aivan karvaalta nurmikolta. Monesta tuo onneksi lähtee kypsentämällä.

Se on ihmeellistä, kun juuri sen majoneesin kanssa monesta ruuasta se karvaan maku lähtee pois. Kokeile vaikka rucolaa. Ilman majoneesia se on lähes kitkerää, mutta majoneesin kanssa siinä ei ole mitään kitkerää.

Vierailija
12/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi on hyvää.

Et ole tainnut syödä hyvää majoneesia. Kokeile joskus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ymmärrän että joillakin on eri maku kuin minulla. Itse en myöskään tykkää tai käytä majoneesia missään, mutta ymmärrän sen että jotkut siitä tykkäävät. Suokoon se tykkäys heille.

Vierailija
14/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koitetaan (eikä tässä selity se miksi ihmiset pitävät tällaisesta mausta ja suutuntumasta): majoneesin maussa yhtyvät vienon hapan ja suolainen maku rasvaisen täyteläiseen suutuntumaan, joka on joistakin ihmisitä miellyttävää - majoneesia on voitu maustaa myös jollakin ao. ihmisiä miettytävällä maulla. Luultavasti majoneesiin yhdisty miellyttäviä muistoja aikaisemmin nautituista hyvistä aterioista, joita ovat tarjonneet tutut ja rakkaat ihmiset, tai joita on nautittu paikoissa jotka ovat tehneet vaikutuksen. Mistä syystä nyt ihmiset jostakin pitävät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tattimajo on ihquu<3

Vierailija
16/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

:D :D

Nää aloitukset saa mut samaan aikaan jotenkin huvittuneeksi ja vähän surulliseksi. Miten jollekin aikuiselle (?) ihmiselle voi olla niin vaikeaa ymmärtää että makuja on monenlaisia ja ihmiset ovat erilaisia?

Tämä on yksi typerimmistä kategorian aloituksista, mutta onhan näitä ollut satoja ennen tätäkin. "Mä en ymmärrä miten joku tykkää/kuuntelee/sisustaa/harrastaa", you name it. Itse käsitin joskus ennen päiväkoti-ikää että kaikki eivät pidä samoista asioista, ruoan tai minkään muunkaan suhteen.

Vierailija
17/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi tekee kaikesta parempaa. Oli kyseessä sitten salaatti, hampurilainen, leipä tai mikä hyvänsä. Harva muu tuote/ruokalaji pystyy siihen.

Vierailija
18/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloittajan ei ainakaan kannata katsoa Youtubesta Borisin ("Life of Boris") ruokavideoita, saattaa järkyttyä :D

Vierailija
19/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää, ravitsevaa eikä mitään höttöä! Ei tarvii syödä paljon kun jaksaa monta tuntia, pitää lisukkeena hyvin kylläisenä

Vierailija
20/56 |
16.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On kaksi asiaa, joiden kanssa majoneesi toimii todella hyvin.

Keitetyt perunat ja vaalea leipä.

Siis oikea majoneesi jossa on miljoona kaloria, eikä mikään kevythöttö.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi yhdeksän