Mitä ruokia ei kannata pakastaa?
Tuntuu siltä, että maksalaatikon rakenne ja maku muuttuu. Teinkö jotain väärin?
Kommentit (17)
Laatikot jaan pienempiin pakkauksiin, jos ei kaikkea kerralla syödä.
Kaikki pakastearkkuun. Voi jakaa yhden päivän annoksiin.
Vierailija kirjoitti:
Kypsä kinkku? On mielessä pakastaminen pienempinä paloina.
Joka vuosi pakastan tuoreeltaan sen minkä arvioin ettei n. kolmessa päivässä mene. Ehkä vähän erilaista? Mutta kyllä se moneen rupkaan sopii.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kypsä kinkku? On mielessä pakastaminen pienempinä paloina.
Joka vuosi pakastan tuoreeltaan sen minkä arvioin ettei n. kolmessa päivässä mene. Ehkä vähän erilaista? Mutta kyllä se moneen rupkaan sopii.
Mikä on rupka? Joku venäläinen keitto? opettele kirjottamaan.
Vierailija kirjoitti:
Perunaruokia ei kannata pakastaa.
Mites lanttu- ja porkkanalaatikot?
Karjalanpaistin laitoin pakkaseen.
Salaattia pakastin, mikrossa sulatuslämmöllä salastista tuli koostumukseltaan keitettyä pinaattia.
Joo, ehkä salaattia ei kannara. Ja mietin tuossa juuri etten viitsi majoneesisalaattia yrittää pakastaa. Perunaahan löytyy pakastealtaasta, ja moni pakastaa "uudet perunat" jouluksi.
Yleinen vinkki:
Jääkaapin lämpötilan on oltava 4 °C tai sitä alhaisempi ja pakastimen lämpötilaksi
pitää asettaa -19 °C (tai -18 °C riippuen mallista).
Laitteiden ympäristön lämpötilan tulisi olla 20–25 °C
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kypsä kinkku? On mielessä pakastaminen pienempinä paloina.
Joka vuosi pakastan tuoreeltaan sen minkä arvioin ettei n. kolmessa päivässä mene. Ehkä vähän erilaista? Mutta kyllä se moneen rupkaan sopii.
Mikä on rupka? Joku venäläinen keitto? opettele kirjottamaan.
Pöljä. Jos sinä et tajunnut niin missähän vika?
Säilyykö ruoka pakastimessa miten kauan? Ei kai se ikuisuuksia ole?
Vierailija kirjoitti:
Säilyykö ruoka pakastimessa miten kauan? Ei kai se ikuisuuksia ole?
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta…
Tässä myös vastauksia Ap:n kysymykseen.
Vierailija kirjoitti:
Kananmunia.
Kananmunia voi pakastaa, raakana ilman kuorta. Mutta tuskin kovin järkevää, munat säilyvät jääkaapissakin hurjan pitkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Säilyykö ruoka pakastimessa miten kauan? Ei kai se ikuisuuksia ole?
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta…
Tässä myös vastauksia Ap:n kysymykseen.
Tässä paras kommentti!
Kypsä kinkku? On mielessä pakastaminen pienempinä paloina.