Kun sokerilimuista on päätetty vähentää sitä ällöttävää sokerimäärää niin miksi se kompensoidaan laittamalla makeutusaineita?
Nykyään monet limut kuten fanta, on vähentänyt sokerimääräänsä esim 30%, ja lisännyt sen tilalle makeutusaineita, minkä tuloksena on aivan ällöttävän makea sekasotku.
Esimerkiksi makukivennäisvedet on juuri sopivan makeita kun niissä on sokeria ehkä 20-30% siitä mitä limuissa, niin miksi niitä limujen sokerimääriä ei voi vähentää korvaamatta niitä hermomyrkyillä?
Kommentit (8)
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/keppra-epar-…
Saattaa tulla yllätyksenä kaikille, ettei siitä pääsekään koskaan eroon?
Vähän sivusta, mutta oon ihmetellyt samaa ketsupeista. Niissähän on tolkuttomasti sokeria, tyyliin 25%. Nyt sitten on vähäsokerisia, mutta nepä onkin pilattu keinomakeuttajilla. Mitä järkee? Ketsuppia voisi joskus käyttää, jos se ei olisi ällömakeaa.
Miksi ei vaan vähennetä sokerin määrää ja jätetä lisäämättä makeutta keinotekoisesti?
Tuollaisena ketsuppia ei syö kuin pikkulapset.
Vierailija kirjoitti:
Vähän sivusta, mutta oon ihmetellyt samaa ketsupeista. Niissähän on tolkuttomasti sokeria, tyyliin 25%. Nyt sitten on vähäsokerisia, mutta nepä onkin pilattu keinomakeuttajilla. Mitä järkee? Ketsuppia voisi joskus käyttää, jos se ei olisi ällömakeaa.
Miksi ei vaan vähennetä sokerin määrää ja jätetä lisäämättä makeutta keinotekoisesti?
Tuollaisena ketsuppia ei syö kuin pikkulapset.
On niitä hiukan vähemmän makeitakin ketsuppeja.
Tämän vuoksi olen lopettanut kaikkien limppareiden juomisen. Ne aspartaamit sun muut rikkovat minun suoleni niin, että ulostan verta monta kuukautta, jos niitä suolistooni pääsee.
Hei tehkää niin kuin meillä, jotain ihanaa mansikka- tms. mehua (aitoa) ja Lidlin sinistä kuplavettä tai itsetehtyä hiilihappokoneella. Ai nam, maailman parasta limpparia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vähän sivusta, mutta oon ihmetellyt samaa ketsupeista. Niissähän on tolkuttomasti sokeria, tyyliin 25%. Nyt sitten on vähäsokerisia, mutta nepä onkin pilattu keinomakeuttajilla. Mitä järkee? Ketsuppia voisi joskus käyttää, jos se ei olisi ällömakeaa.
Miksi ei vaan vähennetä sokerin määrää ja jätetä lisäämättä makeutta keinotekoisesti?
Tuollaisena ketsuppia ei syö kuin pikkulapset.
On niitä hiukan vähemmän makeitakin ketsuppeja.
Niin, hiukan. Mutta ei niitä aikuinen syö.
Vierailija kirjoitti:
Tämän vuoksi olen lopettanut kaikkien limppareiden juomisen. Ne aspartaamit sun muut rikkovat minun suoleni niin, että ulostan verta monta kuukautta, jos niitä suolistooni pääsee.
Niin tekee monella muullakin, mut kirurgeissakin on suolettomia eikä ne sitä sulle kerro koskaan!
https://www.everydayhealth.com/epilepsy/0412/could-epilepsy-drugs-drive…
Business nyt vaan on ollu sellaista ainakin vuodesta 2006. Ja ainakin Suomessa.