Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ajattelin tehdä kinuskitäytekakun synttäreille. Kumpaan pohjaan kinuski

Vierailija
04.05.2009 |

paremmin sopii, suklaakakkupohja vai tavallinen?

Monellekko hengelle 4 munan kakku riittää? Riittääkö 10 henkilölle?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
04.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä kyl kinuskitäytekakkuun sopii tavallinen pohja. 4 munan kakusta pitäs kyl riittää 10:lle. Ite kyl teen aina 6 munan kakun ni tulee vähän isompi ja sit reilusti täytettä.

Vierailija
2/9 |
04.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuski tarvitsee neutraalin pohjan että maku pääsee oikeuksiinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
04.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen kondiittori ammatiltani ja tossa tosi moni epäonnistuu.

Ja tavallinen pohja.

Vierailija
4/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittää just kymmenelle neljästä munasta tehty kakku.



Minulle on opetettu että yhdestä munasta riittää 2-3 henkilölle.

Vierailija
5/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja olen minäkin nähnyt epäonnistuneita kinuskikakkuviritelmiä.



Ongelma kotikokilla on että kinuski jää löysäksi ja valuu pois pinnalta.

Joten onnea täältäkin.

Vierailija
6/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinuskia ei malta keittää riittävästi ja se imeytyy kakkuun, eli kannattaa kyllä pisaralla testata ennen kuin laittaa koko kuorrutteen kakun päälle.. Itse tein isänpäiväkakun sillee, että tein kevyesti suklaisen kakun, täytin sen kerma-jogurtti-kirsikkahillo hyytelöllä (2dl kermaa, vaahdoksi, siihen 1,5dl turkkilaista jogurtttia, kirsikkahilloa, vähän fariinisokeria, maistelin, millon hyvä ja sit pari liivatelehteä).. Ja sit tein siihen kinuskikuorrutteen ja tietty pursotin reunat kermalla.. Mies söi sen 4 munan kakun käytännössä yksin :) että ihan makuasia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

2dl kuohukermaa

2dl fariinisokeria

2tl voita

1tl vanilliinisokeria



Sekoita kerma ja sokeria kattilassa. Keitä hiljalleen 20-30 min. välillä sekoittaen. Kinuski on valmista, kun tippa kinuskia jähmettyy kakun reunalle imeytymättä kakkuun (ja tämä on tärkeä juttu siinä!). Sekoita voi ja vanilliinisokeri kinuskiin.



Varmasti onnistuu, kun malttaa keitellä tarpeeksi pitkään.

Vierailija
8/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tein silti kinuskikakun pojan synttäreille jokin aika sitten. Onnistui kyl ihan täydellisesti eikä ollu mun mielestä ollenkaan vaikeaa. Keittelin vaan niin kauan et kinuski tippui pisarana vesilasin pohjalle eikä siis hajonnut sinne. Ja hyvää tuli :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun mielestä se kyllä kuuluu olla venyvää.