Harrastatko ruoanvalmistusruokaa?
Eli tarkoitan sellaista, että esim. makaronilaatikkoa valmistaessasi paistatko vaikkapa aineksista jauhelihamunakkaan, jota syöt sitten varsinaista ruokaa tehdessäsi, ettei varsinainen ruoka tulisi syödyksi jo ennen valmistumistaan?
Kommentit (8)
Mitä? Alanko mä olla liian humalassa jo vai miksi en tajua
En.
Napsin korkeintaan jotain suuhun, siis jos ainekset on sellaisia että niitä voi sellaisenaan syödä.
Jos jonkun makaronilaatikon teon yhteydessä alan munakasta vielä syömään niin mulle se on jo ateria, ei alkupala.
Eihän sitä muuten satakiloiseksi pääsisikään...
Joo, mutta en syö sitten oikeaa ruokaa, eli syön saman verran ruokaa, oli se jotain hätäistä kokatessa tai itse ateria. Olen normaalipainoinen.
Aina raikas munakas välipalana maistuu!
Täh?
En.
Säästän vaivaa. Teen salaatin jääkaappiin ruoan kanssa syötäväksi kuitenkin, joskus syön sitä ennen ruokaa jos en pysty millään odottamaan.
Mitä ihmettä?
Jos on joskus kova nälkä ja ruuan tulo uunista kestää niin syön pari näkkileipää odottaessa. Sitäköhän tarkoitit. Puolisokin aloittaa leivällä jos ruuan valmistus tai lämmitys kestää.
Tietysti