Saatiin kesällä aivan tolkuton kantarellisato, pakastin pullollaan, nyt olen keksinyt hyvän tavan käyttää niitä
Piirakoita en tee ja ainainen kantarellikeitto alkoi jo kyllästyttää, nyt teen kantarelli-kasvis-jauhelihalaatikoita. Saa kerralla menemään kohtuullisen ison määrän kantarelleja, ja käytettävillä kasviksilla saa muunneltua ruokaa, ettei tunnu että aina syö samaa.
Nyt meni uuniin versio, johon tuli kesäkurpitsaa, porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa. Ja niitä kantarelleja. Vähän ranskankermaa, reippaasti yrttejä, mustapippuria, kurkumaa ja päälle vähän juustoraastetta.
Nam! Alkaa pakastimeen jo mahtumaan jotain muutakin...
Kommentit (6)
Minä laitan sieniä esim. jauhelihakastikkeeseen tai sitten teen ihan pelkkää sienikastiketta.
Sopii niin moneen ruokaan nuo sienet
Broilerin filettä, sienet siihen päälle ja kiedot pekoniin. Nam
Vierailija kirjoitti:
Minä laitan sieniä esim. jauhelihakastikkeeseen tai sitten teen ihan pelkkää sienikastiketta.
Sopii niin moneen ruokaan nuo sienet
Sopiihan ne, mutta kerralla niitä ei moneen ruokaan saa paljoa menemään.
Nyt myönnän kyllä olevani vähän kateellinen :).
Tehtiin piirakkaa ja kastikkeita. Sitä perinteistä siis.
Eikö kellään muulla ole valtavasti kantarelleja?