Mikä on järkyttävin ja kammottavin maku, jota olet koskaan joutunut maistamaan?
Omalla kohdallani se on yläasteen kotitaloustunnilla tehdyt sisäelinruoat 80-luvun lopussa. Aivan erityisen hirveä oli munuaiskeitto, joka haisi ja maistui niin voimakkaasti pissalta, ettei opettaja itsekään pystynyt sitä syömään.
Kommentit (78)
Latvialainen "likööri" Rīgas Melnais balzams
Söin kerran vahingossa kalan maitia. Sen maku oli kammottava!
Sykkivä boner... ei maistunut mansikalle.
Varmaan joku pizzan lidli juusto mikä on oksettavaa ja jotkut pizzeriat vissiin käyttää tuota samaa juustoa. Sokeri on myös erittäin ällöä.
Äitini perinneruokafuusiokeittiökokeiluista mieleenpainuvimpia ovat olleet umpioitu lohi kookosmaidossa ja salmiakkisilakka.
Noin muuten joskus epätoivoisia teineinä juotiin joku matkamuistoviina, johon oli säilötty käärme. Siihen verratuna kilju oli hyvää.
Sijalla 1 kuitenkin tulehtunut viisurinmonttu, hyi hele.
Hyla-maito ja oksennus sillon kun oksentaa.
Pilaantunut kananmuna. Myös pullataikinasta tunkee pilaantuneen munan maku hyvin esiin, ja pilaa pullan. Tosi tympeä maku.
Aloittajan kotitaloustunnilla tehtyä keittoa ei oltu varmaan keitetty kypsäksi. Munuaiset, sydän ja muut sisäelimet vaativat pitkän kypsennysajan.
Mulla oli lapsena tapa "kokkailla" kaikennäköistä. Kerran heitin vaniljajäätelön päälle ketsuppia, ja se maku oli aivan kammottava. Kerran nyt aikuisiällä muistui tuo mieleen, ja oli pakko taas tyhmänä kokeilla, että oliko se yhdistelmä nyt oikeasti niin paha vai oliko lapsuusmuisto vain vääristynyt. Ei ollut yhtään vääristynyt.
Yhtenä jouluna joulupöydässä mulla oli suussa homejuustoa ja ajattelematta otin hörpyn glögiä päälle, ja se maku oli myös aivan kammottava. Hyi.
Sinänsä kaikki noi mainitsemani ruoka-aineet on mulle mieleisiä, mutta nuo yhdistelmät olivat ihan järkyttäviä :D en suosittele.
Äkkiä tulee mieleen Sake. Ihan hirveää ja Tequila myös.