Lue keskustelun säännöt.
Hotelliaamiaiset ovat paljon suurempi koronatartuntariski kuin ravintolat
03.11.2020 |
Olimme hotellissa viime viikonloppuna ja aivan järkyttävää ihmisten käytös aamiaisella. Minkäänlaisia turvavälejä ei osattu pitää ja ihmiset köhivät ja niistivät ja sitten vaan samoilla käsillä tartuttiin ottimiin. Yök!
Missään ruokaravintolassa ei tällä hetkellä ole lainkaan tuollainen meno, koska niissä on väljää eikä tarvitse tarttua samoihin ottimiin noiden räkäpellejen kanssa.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
No ei ole, kyllä THL:llä on ne oikeat tiedot.
Ei sun uniikki oma yksi kokemus kerro MITÄÄN siitä, että mikä tuo olisi muka korkeampi riski.
Taidat olla itse niitä, jotka eivät osaa pitää turvavälejä buffetissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No ei ole, kyllä THL:llä on ne oikeat tiedot.
Ei sun uniikki oma yksi kokemus kerro MITÄÄN siitä, että mikä tuo olisi muka korkeampi riski.