Lehdes lukee sana umami niin hetken päästä se on loppuunmyyty joka paikasta
Kommentit (12)
Jep. Natriumglutamaattia vaan. Vielä 5 sekuntia sitten se oli tappava hermomyrkky.
Ennustan että seuraava hittituote on irtopaistopinta jolloin uusavuttomat voi vaikka keittää pihvinsä ja liimata siihen just ennen tarjoilua tällaisen einespaistopinnan jotta saa siihen paistetun makua ja sopivan värin pintaan.
Vierailija kirjoitti:
Ennustan että seuraava hittituote on irtopaistopinta jolloin uusavuttomat voi vaikka keittää pihvinsä ja liimata siihen just ennen tarjoilua tällaisen einespaistopinnan jotta saa siihen paistetun makua ja sopivan värin pintaan.
Tää ois niin loistava idea
Pitäisi varmaan väsätä Tinder tili ja kirjoittaa että "Makuni on Umamin lihaisa" ja vientiä löytyy!
Vierailija kirjoitti:
Ennustan että seuraava hittituote on irtopaistopinta jolloin uusavuttomat voi vaikka keittää pihvinsä ja liimata siihen just ennen tarjoilua tällaisen einespaistopinnan jotta saa siihen paistetun makua ja sopivan värin pintaan.
Ai että, kun tällaista olisi suihkepullossa...!
Jää ostamatta niin kauan kun nimi on noin tyhmä. Tarvitaan joku suomalainen nimi sille.
tämä on minun Makuuni sopiva, maistuu Miedolta.
Vierailija kirjoitti:
Jep. Natriumglutamaattia vaan. Vielä 5 sekuntia sitten se oli tappava hermomyrkky.
Tjaa, enpä nyt menisi noinkaan sanomaan.
"VTT:n akatemiaprofessori Kaisa Poutanen arvioi natriumglutamaatin olevan yhden eniten tutkituista elintarvikkeiden ainesosista. Sen ovat luokitelleet kaikkein turvallisimpien lisäaineiden joukkoon mm. YK:n ja WHO:n asiantuntijat.[4]" ( https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002723410.html )
"Vuonna 1986 FDA:n ruoka-allergioiden tieteellinen toimikunta totesi, että glutamaatti on yleisesti turvallinen, mutta voi joissakin ihmisissä aiheuttaa lyhytkestoisia allergisia reaktioita. Nämä tulokset saivat vahvistusta American Medical Association (AMA) sekä Euroopan yhteisöjen tieteellisen komitean samaan aikaan julkaisemista tutkimuksista, joissa kummassakin todettiin, ettei erityisiä terveydellisiä haittoja esiinny.[5]" ( https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12625304/ )
On tietysti sitten eri asia, jos natriumglutamaattia käytetään yli rajoitusten, tai muutenkin huonolaatuisessa ruoassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ennustan että seuraava hittituote on irtopaistopinta jolloin uusavuttomat voi vaikka keittää pihvinsä ja liimata siihen just ennen tarjoilua tällaisen einespaistopinnan jotta saa siihen paistetun makua ja sopivan värin pintaan.
Ai että, kun tällaista olisi suihkepullossa...!
Oletteko tietoisia MITEN EPÄTERVEELLISTÄ on mikään paistopinta, käristäminen ja ruskistaminen. Optimaalista olisi, että ruokaa laittaessa lämpötila ei ylittäisi sataa astetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ennustan että seuraava hittituote on irtopaistopinta jolloin uusavuttomat voi vaikka keittää pihvinsä ja liimata siihen just ennen tarjoilua tällaisen einespaistopinnan jotta saa siihen paistetun makua ja sopivan värin pintaan.
Ai että, kun tällaista olisi suihkepullossa...!
Oletteko tietoisia MITEN EPÄTERVEELLISTÄ on mikään paistopinta, käristäminen ja ruskistaminen. Optimaalista olisi, että ruokaa laittaessa lämpötila ei ylittäisi sataa astetta.
Ole v i t t u hiljaa...
Kaikki ei elä syödäkseen. Ja monelle terveydestään huolehtivalle tuo on uutta tietoa. Merkittävämpi asia kuin jostain vitamiineistä tai sokerista huolehtiminen.
Nytkö vasta huomasit että suomalaiset ovat lammaskansaa? Helposti manipuloitavissa olevia nojatuoleja.
Olen myyty