Munavoiohje??
Elikkä paljonko laitatte munia 400g voita/margariiniä?
Kommentit (16)
Ja käytän kyllä ihan voita. Margariinista tulee ällön makuista.
kovettuu liikaa eikä voi levittää mihinkään.
toki jos jää yli voi laittaa jääkaappiin ja ennen käyttöä antaa pehemetä huoneenlämmössä tai käyttää pikaisesti pienellä teholla mikrossa
ja voita. Jos joudut pitämään jääkapissa ennen tarjoilua niin ota hetkeksi huoneenlämpöön. Margariini ei mun mielestä kuulu munaVOIHIN.
Että munavoi pitää syödä heti. Mitäpä jos on esim. häät tai ison syntymäpäivät n. 100 vierasta. Meinaatko, että munavoi tehdään juuri ennen tarjoamista seisomaan pöytään??! Ei tod.!!
kolme munaa, margariiniä ehkä 3 ruokalusikallista ja lisäksi raejuustoa ehkä 3 rkl ja lopuksi suolaa. Tämä satsi on hyvä pellilliselle cocktail-piirakoita.
ja kun voi on otettu pehemenemään ja munat on keitetty, kuorittu ja jäähdytetty ei itse prosessi kestä kuin yhden hurauksen ja kyllä teen sen niin että menee suoraan pöytään. Teen munavoin koneella ja se syntyy hetkessä.
Häitä ja muita juhlia olen järjestänyt paljonkin.
Ei ole mitään järkeä tehdä munavoita jääkaappiin odottelemaan ja sitten pehmitellä sitä vai onko sinusta. Jotkut nääs käyttää järkeään ja jättää tyhmät ja tarpeettomat työt tekemättä. Minä en munia turhaan seisottele. ;)
Että munavoi pitää syödä heti. Mitäpä jos on esim. häät tai ison syntymäpäivät n. 100 vierasta. Meinaatko, että munavoi tehdään juuri ennen tarjoamista seisomaan pöytään??! Ei tod.!!
Vähintään 12 munaa tuolle satsille voita, ei missään nimessä margariiniä. Vai haluatko voin maistuvan kissanrasvalle?
Itse laittaisin ehkä jopa 15 munaa tuolle voimäärälle.
Ja totta kai munavoin voi tehdä ennakkoon. Meillä on kohta isännän valmistujaiset tiedossa ja munavoita siellä olis tarkoitus tarjota ja en todellakaan ajatellut alkaa tekemään illan aikana 5:ttä kertaa munavoita vain siksi, että joku täällä sanoo että sitä ei voi laittaa jääkaappiin ;)
ei kukaan ole kieltänyt jääkaappiin laittamasta - haloo
joten 7 kpl tuolle määrälle rasvaa.
Eikä seisottaa ruokia turhan pitkään lämpimässä. Kuten sinunvarmaan tulisi kylmäkkönä tietää ruokien kylmäsäilytyksistä....
ja jos tekee oranssista niin se on pehmeää.
Margariineissa ei ole voille ominaista makua joten kylmäkkö ei niitä munavoihin käytä.
veikkaisin... sillei sopivasti. :) mielummin enemmin munaa ja vähemmin rasvaa.
Juhlaruokailuajan se munavoi kyllä kestää tarjoilukelpoisena. Kyseessä kypsä muna joten ei se hetkessä pilaannu.
Majoneesit yms. joissa on raakaa munaa on toinen juttu.
Teen joskus meille viiden munan munavoin iltapalalle, ja laitan siihen ehkä kolme ruokalusikallista voita (reiluhkoa siis), lisää pehmeyttä tulee maitolurauksella, ei meillä kukaan söisi sellaista pelkkää rasvamöllykkää piirakan päällä!
veikkaisin... sillei sopivasti. :) mielummin enemmin munaa ja vähemmin rasvaa.