Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Food prepping -eväsvinkkejä töihin

Vierailija
17.10.2020 |

Kerätään tähän ketjuun vinkkejä ruuista, joita voi sunnuntai-iltana valmistaa odottamaan työviikkoa

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
17.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagne ja keitot - paranevat vaan ajan myötä

Vierailija
2/5 |
17.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä vaan ruoka joka säilyy useamman päivän jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
17.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta ne meal prepping -kuvat ovat mahtavia esim. Pinterestissä mutta ällöttää ajatus että pitäisi koko viikko syödä a) samoja ruokia b) sunnuntaina valmistettuja salaatteja ym kylmiä ruokia joita ei pysty pakastamaankaan.

Vierailija
4/5 |
17.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan ne ruuat tehdä etukäteen ja pakastaa. Sitten pakkasesta nappaa aina aamulla töihin mukaan

Vierailija
5/5 |
17.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teet ihan vaan normiruokaa ja pakkaat osan bokseihin valmiiksi. Jos haluat salaatin lisäksi, niin se eri boksiin, ja sen voi tehdä aina edellisenä iltana niin ei mene huonoksi. Salaatinkastike erikseen mukaan, vie vaikka työpaikan jääkaappiin pullo.

Keitot ja kastikkeet kannattaa pakata oikeasti tiiviisiin rasioihin, tai sitten kuljetettava niin, ettei rasia pääse pyörimään kassissa.

Hyvin pakattuun rasiaan mahtuu yllättävän paljon ruokaa, eli vaikka määrä näyttää boksissa pieneltä niin lautaselle levitettynä se voikin olla iso annos. Toki voi syödä suoraan rasiastakin, silloin kannattaa hankkia joku kauniimpi kuin joku vanha jäätelöboksi :)

Jos haluat oikein perehtyä aiheeseen (ja ehkä tehdä kauniita annoksia) niin bento-ohjeista saa hyviä vinkkejä, esim. www.justbento.com