Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua tarvitaan. 250 gramman self raising flourin muuntaminen vehnäjauhoksi, leivinjauheeksi ja suolaksi

Mikko74
13.10.2020 |

Brittiläisissä leivontaohjeissa näkee usein self raising flourin eli jauheen, joka sisältää vehnäjauhon, leivinjauheen ja suolan. Koska kyseistä tuotetta ei Suomen kaupoista saa, osaisiko joku kertoa muuntosuhteen sille, kuinka paljon vehnäjauhoa, leivinjauhetta ja suolaa tarvitaan, jos ohje vaatii 250 grammaa self raising flouria. Koitin Googlettaa vastausta tuloksetta.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
13.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin olen kaivannut tuota jauhoa Suomen kauppoihin.

Vierailija
2/2 |
13.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 tl leivinjauhetta / 2 dl jauhoja on hyvä mitta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän viisi