Äh kaupassa oli uuniperunat loppu niin ostin nyt sitten Lapin puikulaa kun toihan on tosi jauhoinen lajike myös eikös vaan?
Varmaan tulee hyvää siitäkin kun aattelin laittaa joku 200 astetta ja tunti, täytyy sitten katsoa miten kauan vielä. Lisänä jotain Lapin lumous -kylmäsavulohimoussea johon pilkon vielä 1 pkt kylmäsavulohta joukkoon. Omena olis ehkä ollut myös hyvä mutta se nyt jäi ostamatta.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Puikulat on pieniä ja kiinteitä
Joo, totta. Kaupan puikot jostain syystä ihme nykeröitä - itse jätän melkeinpä keräämättä noin pienet kun pottuja haen maalta 😄. Olen ihmetellyt tätä asiaa vuosia, kun keväällä omat alkaa olla loppu ja joudun ostamaan potut.
Puikko on mielestäni paras pottu. Parhain muussi, parhaimmat keitettyinä ja eri laatikoissa. Ainoa, johon soveltuu huonosti, on keitto. Liian herkästi hajoaa, ei muuta vikaa.
Puikulat on pieniä ja kiinteitä