Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletteko tehneet ruokaa härkäpapurouheesta?

Vierailija
07.10.2020 |

Ajattelin tänään tehdä spagettivuokaa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Syön mielummin aitoa härkää.

Vierailija
2/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Ihan hyvää on. Ehkä vähän tyyristä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juu. Ihan hyvää on. Ehkä vähän tyyristä.

No se on kyllä hullua, että on kalliimpaa jopa kuin liha. Olen vain yrittänyt lihan syöntiä vähentää. Silloin harvoin kun syön niin ostan lähituottajan luomulihaa.

Vierailija
4/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ostin pussin, mutta käyttämättä jäi. Tein kaksi kertaa siitä jotain ruokaa, mutta sain aivan megalomaaniset ilmavaivat. Mulle ei oikein sovi palkokasvit, vähän linssejä voin käyttää.

Vierailija
5/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tylsä ja kallis tuote. Ihan turhaan kuivata , rouhia ja pahimmillaan vielä uittaa rasvassa (härskiintyvät nopeammin) papuja ja sitten yrittää valmistaa niistä taas kosteita. Sopii vaellusruuan ainesosaksi, ei muuhun. Pavut papuina kiitos!

Vierailija
6/6 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi kettu. En sitten taidakaan tänään tehdä. Teen ennemmin kinkkupiirakan. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kaksi