Esim. kananmakuisissa mama-nuudeleissa käsketään lisäämään 5 dl vettä. Lisäättekö niin paljon?
Äsken lisäsin 4 dl ja mielestäni sekin oli liikaa. 3 dl voisi olla hyvä. Oletteko kiinnittäneet huomiota samaan?
Kommentit (22)
En laita. En mittaa, mutta ehkä 2-3 dl laitan. Tykkään siitä liemestä, mutta vain kun se on kunnolla mausteista.
Vierailija kirjoitti:
On se joskus vaikeaa.
Eikö olekin? Elämän suuria kysymyksiä. ap
Mä teen noi nuudelit Kardashian-Jennereiden tapaan eli mausteet ja nuudelit kiehumaan, noin 2,5 dl vettä. Kun nuudelit pehmenneet niin lisään siihen teelusikallisen valkosipulijauhetta, teelusikallisen voita ja rikon kananmunan sinne sekaan ja kun se kananmuna on levinnyt ja hyytynyt sinne, niin keitos on valmis :)
Käytättekö oikeasti sitä limaista maustepussia? Minä käytän vain ne jauheet.
Laitan liikaa vettä ja kaadan ne vedet pois.
Laitan mausteet ja nuudelit syvälle lautaselle. Kaadan kiehuvaa vettä päälle niin, että nuudelilevy alkaa kellua. Ylimääräiset vedet kaadan pois, kun nuudelit on valmiit.
Vierailija kirjoitti:
Laitan mausteet ja nuudelit syvälle lautaselle. Kaadan kiehuvaa vettä päälle niin, että nuudelilevy alkaa kellua. Ylimääräiset vedet kaadan pois, kun nuudelit on valmiit.
Mutta silloinhan lähtee osa mausteista! Chilistä en luovu.
Mä laitan nuudelit reiluun veteen ja kun ovat sopivan pehmoisia, niin kaadan veden pois ja lisään mausteet. Nam! En tykkää syödä vedessä lilluvia nuudeleita. Jokainen mieltymyksensä mukaan.
Ostin yhden paketin mama-nuudeleita joskus vuonna 2003. Jäi siihen.
Vierailija kirjoitti:
Käytättekö oikeasti sitä limaista maustepussia? Minä käytän vain ne jauheet.
Sitä spermantapaista käytän sateenkaarenvärisen dildon liukasteena neliovisen Bemarini takapenkillä.
T: Niko Petteri
Laitan kaikkiin nuudeleihin reilusti vähemmän vettä kuin ohjeessa. Muuten tulee nuudelikeittoa.
Minä syön nyt tuc paprikan makuisia keksejä.
Ne mausteet laitetaan aasialaiseen tapaan niihin valmiisiin nuudeleihin.
Ei siis siihen kiehuntaveteen, vaan valmiisiin nuudeleihin, sitten ne sekoitetaan.
Suosittelen ostamaan ne aasialaisista kaupoista, niitä makuja on enemmän ja hinta noin puolet halvempi. Kannattaa kokeilla esim. nissinin nuudeleita.
Vierailija kirjoitti:
Käytättekö oikeasti sitä limaista maustepussia? Minä käytän vain ne jauheet.
Käytän. Siinä on se "liemi". Voit toki käyttää lihaliemikuution sen tilalla.
Vierailija kirjoitti:
Ne mausteet laitetaan aasialaiseen tapaan niihin valmiisiin nuudeleihin.
Ei siis siihen kiehuntaveteen, vaan valmiisiin nuudeleihin, sitten ne sekoitetaan.
Suosittelen ostamaan ne aasialaisista kaupoista, niitä makuja on enemmän ja hinta noin puolet halvempi. Kannattaa kokeilla esim. nissinin nuudeleita.
Ei laiteta kaikkiin pelkästään valmiisiin nuudeleihin. Riippuu nuudeleista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne mausteet laitetaan aasialaiseen tapaan niihin valmiisiin nuudeleihin.
Ei siis siihen kiehuntaveteen, vaan valmiisiin nuudeleihin, sitten ne sekoitetaan.
Suosittelen ostamaan ne aasialaisista kaupoista, niitä makuja on enemmän ja hinta noin puolet halvempi. Kannattaa kokeilla esim. nissinin nuudeleita.
Ei laiteta kaikkiin pelkästään valmiisiin nuudeleihin. Riippuu nuudeleista.
Melkolailla kaikkiin valmisnuudeleihin laitetaan ne mausteet vasta valmiisiin nuudeleihin, en tiedä, miksi täällä on ohjeena se veteen sekoittaminen, se maku on täysin erilainen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan mausteet ja nuudelit syvälle lautaselle. Kaadan kiehuvaa vettä päälle niin, että nuudelilevy alkaa kellua. Ylimääräiset vedet kaadan pois, kun nuudelit on valmiit.
Mutta silloinhan lähtee osa mausteista! Chilistä en luovu.
Omaan makuun tulee just sopivia noin. Kyllä se chili sieltä potkii, muttei jyrää kaikkea muuta.
Laitan aina niin vähän että suurinpiirtein kaikki imeytyy, ohjetta en katsele enkä mittaa.