Onko kalvo- vai laminaattiovet paremmat keittiöön?
Kommentit (3)
vähän kun saa kosteutta niin kalvo kupruilee ja irtoilee. Maalatuissa ovissa sama homma. Ja kun tulee naarmuja / kolhuja niin oven "sisus" tulee näkyviin eikä jälkiä saa millään peitettyä.
Perinteinen puuovi on paras! Siinä kolhutkin näyttää luonnollisilta.
vähän kun saa kosteutta niin kalvo kupruilee ja irtoilee. Maalatuissa ovissa sama homma. Ja kun tulee naarmuja / kolhuja niin oven "sisus" tulee näkyviin eikä jälkiä saa millään peitettyä.
Perinteinen puuovi on paras! Siinä kolhutkin näyttää luonnollisilta.
Mulla vedenleitin oli yhden ainoan kerran just sopivasti oven alapuolella, niin kalvo irtosi reunasta, ja ihan vierestä meni kuprulle. Toisen paikan huomasin lähellä liesituuletinta maustehyllyssä. Eli liesituuletin ei ole ollu päällä, ja höyry noussu sinne. Ovi pilalla, kun kalvo kuprulla:(
Nyt vaihdoimme ovet, kaksi vuotta oli kalvo ovet. En suosittele kyllä ollenkaan.
on mdf:n päällä ja laminaatti lastulevyn. Ensimmäinen materiaalina parempi mutta eipä se ovissa loppujen lopuksi paljon merkkaa... T.keittiömyyjä