Järvenpäässä joukkoaltistuminen. Surkeaa tiedotusta, sanotaan vain että sairastunut työskennellyt ravintolassa
Ei kerrota, missä ravintolassa. Ja väitetään, etteivät asiakkaat ole altistuneet. Miten niin?
Kommentit (27)
Mitä järkeä on tiedottaa näistä altistumisista? Jos ei kerrota tuon enempää yksityiskohtia, niin mikä on tämän uutisen informaatioarvo? Altistuneet ovat kuitenkin saaneet tiedon jo muuta kautta.
Vierailija kirjoitti:
Just. Kävin raflassa Järvenpäässä ja pari päivää ollu jäätävä hedari.. toivottavasti sattumaa.
Niinpä. Eikä kerrota, onko lounasravintola, iltaravintola, baariravintola vai mikä. Mielestäni muissa uutisissa on kerrottu täsmällisesti ravintolan nimi.
Asiasta tietävät, huikkailkaahan tänne mikä ravintola kyseessä!
Selvä. Nyt kaikki lakkaavat käymästä KAIKISSA Järvenpään ravintoloissa. Jos olisi kerrottu raflan nimi, olisi automaattinen boikotti koskenut vain sitä yhtä. Nyt kukaan ei uskalla mennä minnekään. Miten meni tiedotus noin niinkuin omasta mielestä?
Montako raflaa siellä on? Kolme?
Jos on käynyt niissä jossakin, niin tarkkailkoon vointiaan.
Kaikista asiallisinta olisi kertoa paikan nimi ja altistumisajankohta, sen vuoksi, että ei turhaan ihmiset hermoilisi. Miksi kyseisiä asioita ei voida kertoa? Salataan ja suojellaan yrittäjää, joka pitää kuppilansa auki, vaikka henkilökunta on altistunut.
No ei kai se virus nyt enää siellä kyseisessä ravintolassa luuraa joten mihin tarviit te tiedon.
Vierailija kirjoitti:
Montako raflaa siellä on? Kolme?
Jos on käynyt niissä jossakin, niin tarkkailkoon vointiaan.
No raflaa raflaa, mutta kun ravintolakin voi tarkoittaa vaikka mitä, kuten edellä jo todettiin. Järvenpäässä työskentelevät käyvät joka päivä lukuisissa lounasravintoloissa syömässä. Eli mikä oli kyseessä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Montako raflaa siellä on? Kolme?
Jos on käynyt niissä jossakin, niin tarkkailkoon vointiaan.
No raflaa raflaa, mutta kun ravintolakin voi tarkoittaa vaikka mitä, kuten edellä jo todettiin. Järvenpäässä työskentelevät käyvät joka päivä lukuisissa lounasravintoloissa syömässä. Eli mikä oli kyseessä?
No ei mene enää. Jos pitää vaikka kolme viikkoa taukoa, niin eiköhän se siinä ajassa jo ohi ole.
Vierailija kirjoitti:
No ei kai se virus nyt enää siellä kyseisessä ravintolassa luuraa joten mihin tarviit te tiedon.
Sairastunut on altistanut työtoverinsa, jotka ovat altistaneet taas eteenpäin.
Todnäk voi olla esim yksityistilaisuus joten pitäisikö nyt uutisoida vaikkapa että Terttu Leena Möhkösalon syntymäpäivillä ravintola Talitintissä on altisutittu.
Vierailija kirjoitti:
Todnäk voi olla esim yksityistilaisuus joten pitäisikö nyt uutisoida vaikkapa että Terttu Leena Möhkösalon syntymäpäivillä ravintola Talitintissä on altisutittu.
Aika vähäisesti työllistetty ravintolatyöntekijä, jos on ollut vain Terttuleenan bileissä töissä.
Tämä salailu aiheuttaa sen, että ihmiset eivät uskalla käydä enää missään ravintoloissa, kahviloissa, kun eivät tiedä missä on ollut altistuminen. Varmuuden vuoksi välttelevät sitten kaikkia. Tällä salailulla sahataan yrittäjiä jalkaan, joilla muutenkin menee huonosti. Eikö olisi reilua kertoa se altistumispaikka ja suojellan näin muita yrittäjiä asiakaskadolta? T. Yrittäjä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei kai se virus nyt enää siellä kyseisessä ravintolassa luuraa joten mihin tarviit te tiedon.
Sairastunut on altistanut työtoverinsa, jotka ovat altistaneet taas eteenpäin.
Ja joku/jotkut näistä altistuneista ovat edelleen ravintolassa töissä ja kohtaavat asiakkaita.
Jos työskentelee ravintolassa esimerkiksi kokkina tai jossain toimistotöissä, ei välttämättä tapaa yhtään asiakasta päivän aikana. Jokainen ravintolassa työskentelevä ei ole salin puolella töissä, tai ylipäänsä asiakastyössä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei kai se virus nyt enää siellä kyseisessä ravintolassa luuraa joten mihin tarviit te tiedon.
Sairastunut on altistanut työtoverinsa, jotka ovat altistaneet taas eteenpäin.
Häh, altistuneet ovat karanteenissa, eivät työpaikallaan.
Vierailija kirjoitti:
Tämä salailu aiheuttaa sen, että ihmiset eivät uskalla käydä enää missään ravintoloissa, kahviloissa, kun eivät tiedä missä on ollut altistuminen. Varmuuden vuoksi välttelevät sitten kaikkia. Tällä salailulla sahataan yrittäjiä jalkaan, joilla muutenkin menee huonosti. Eikö olisi reilua kertoa se altistumispaikka ja suojellan näin muita yrittäjiä asiakaskadolta? T. Yrittäjä
Ajattelematonta ylipäänsä vältellä tiettyä paikkaa aiemman korona-altistuksen vuoksi. Altistuneet työntekijät ovat karanteenissa ja pintoja on varmasti puhdistettu entistäkin tehokkaammin, eikä korona niiltä kovin tehokkaasti edes tartu. Ihan yhtä iso riski altistua koronalle ravintolassa, jossa on vaikka viisi päivää sitten todettu altistus, kuin mennä ns "puhtaaseen" paikkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei kai se virus nyt enää siellä kyseisessä ravintolassa luuraa joten mihin tarviit te tiedon.
Sairastunut on altistanut työtoverinsa, jotka ovat altistaneet taas eteenpäin.
Ja joku/jotkut näistä altistuneista ovat edelleen ravintolassa töissä ja kohtaavat asiakkaita.
Millä perusteella ovat töissä? Karanteenissa ollaan kotona. Jos henkilökuntaa ei riitä, paikka suljetaan. Monet työnantajat ovat kyllä tehneet fiksusti siten, että henkilökunta on jaettu kahteen tai useampaan ryhmään, ja näiden ryhmien välillä ei ole mitään kontakteja, jolloin yhden sairastuminen ei johda kuin yhden ryhmän karanteeniin.
Just. Kävin raflassa Järvenpäässä ja pari päivää ollu jäätävä hedari.. toivottavasti sattumaa.