Kirsikkatomaatti paistettuna pitsassa, kyllä vai ei?
Kommentit (10)
Tomatti kuin tomaatti, paistettuna totta kai, jos sitä haluaa pitsaan laittaa.. Ei kai sitä raakana siihen pitsaan tungeta. Syödään se tomaatti sitten ihan raakana erikseen
Vierailija kirjoitti:
Tomatti kuin tomaatti, paistettuna totta kai, jos sitä haluaa pitsaan laittaa.. Ei kai sitä raakana siihen pitsaan tungeta. Syödään se tomaatti sitten ihan raakana erikseen
Eikö sinua ollenkaan häiritse se, että pitsa tulee ihan märäksi niistä tomaateista, ja tomaatit polttavat suuta?
Luumutomaatti on vielä parempi ja katkarapuja paljon mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Tomatti kuin tomaatti, paistettuna totta kai, jos sitä haluaa pitsaan laittaa.. Ei kai sitä raakana siihen pitsaan tungeta. Syödään se tomaatti sitten ihan raakana erikseen
Kotipizzassa ne kirsikkatomaatit ovat aina raakoja ja se on yksi syy, miksi rakastan heidän pizzojaan.
Tomaatit raakana tai ei ollenkaan. En tajua miks niitä tungetaan kypsennettäviin ruokiin, kun ne vaan nahistuvat ja kastelee ruoan.
Kypsennetyssä tomaatissa on enemmän terveysvaikutteita kuin kypsentämättömässä. Tämä ohiksena
Rakastan tomaattia, kasvatan niin kirsikka-, pensas kuin ruukkutomaatteja.
Syön tuoreena, ruokien joukossa ja lisäksi valmistan niistä myös säilykkeitä.
Kirsikkatomaatit sopivat mielestäni pitsaan oikein hyvin. Kun paistaa nopeasti pitsakivellä, eivät ne edes ehdi vettyä, mutta ovat kuitenkin herkullisia pitsan päällisiä mielestäni.
Mutta makuasioitahan nämä aina ovat ja se mikä on toisen suun mukaista, ei ole toiselle sopiva.
Eikö mitään mielipiteitä?