Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kunn leivot sämpylöitä niin paranteletko niiden ravintarvoja sekarouheeella?

Vierailija
24.08.2020 |

?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä seka?!

Vierailija
2/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En minä ravintoarvoja mieti, mutta parantelen sämpylöiden makua laittamalla niihin suurimmaksi osaksi muuta kuin vehnäjauhoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vehnäjauhojen sekaaan muutakin kuin vaiin vehnäjauhoja.

Vierailija
4/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Spelttijauhoista tulee muuten hyviä sämpylöitä. Onhan sekin ns. vehnää mutta mielestäni paljon paremman makuista.

Vierailija
5/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parantelen makua rouheilla tai siemenillä, ehkä yrteillä.

Vierailija
6/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Spelttijauhoista tulee muuten hyviä sämpylöitä. Onhan sekin ns. vehnää mutta mielestäni paljon paremman makuista.

Aiheuttaa ilmavaivoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

? Käytän hiivaleipäjauhoja, vehnäjauhoja niin puolikarkeita kuin karkeita. Muuta en työnnä.

Vierailija
8/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sämpylöitä vehnästä tehdä vaan pullaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan joskus siemeniä ja kauraleseitä jauhojen sekaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kaksi