SINAAPPI
Tänne kaikki sinaappi fanittajat! Kunnon ruoan kruunaa kunnon sinaappi.
Mikä on teiän sinaappi suossari, itelle on toiminu parhaiten viime aikoina PoppaMies USA Sinaappi, on jopa parempaa kuin aito ja alkuperäinen Frenchs's Usa sinaappi mikä on jo melkoinen statement.
Kommentit (9)
On se sinaappi makoisaa, kun sen oikein oivaltaa!
Dijonin sinappi. Toisiin ruokiin sopii tavallisen Dijonin ja hunaja-Dijonin sekoitus.
Sopiva määrä sokeria sinapissa on noin 10g/100g.
Auran/Turun sinapeissa on about 25g/100g, Dijonissa 3g/100g.
Siitä välistä ei löydy oikein mitään, täytyy itse sekoittaa niin että litran purkkiin puolet Dijonia ja puolet Auraa.
Se litran purkki kestää mulla noin pari-kolme viikkoa aina.
Joskus söin hernekeittopurkillisen niin, että rutistin sekään kokonaisen Auran pienen tuubin. Nam.
Sinappi on poikaa.
Vauhtimursu, oletko se sinä? Hirmelihei?
Taas meni pannullinen NistiPataa med sinaappii. Suosittelen..
Rakuunadijon. On niin hyvää, että tulee ihan onnenkyyneleet silmiin!