Voisin elää pelkällä kiinalaisella ruoalla.
Äsken sen taas huomasin, vaikka eilenkin sitä ruoaksi tilasimme. Kanaa sichuan ja chilikana all time favorite ja kylkeen paistetut nuudelit kasvisten+sipulin kanssa ja kevätkääryle plus tietty riisiä, 😋😍.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Natriumglutamaattia namnam.
Joo, olisi ylikäytettynä karmean epäterveellistä.
Satunnaisesti pari kertaa vuodessa ehkä Ok.
Hyväähän se on. Minä pidän enemmän harvinaisena herkkuna.
About miljardi kiinalaista elää Kiinalaisella ruoalla. Ei ollenkaan mahdotonta.
Siellä torilla se on erinomaisen hyvää :9
On hyvää mutta ei kauhea täyttävää. Tai ainakin mulle tulee nälkä kin kkisafkan jälkeen aina tosi nopeasti.
Vierailija kirjoitti:
About miljardi kiinalaista elää Kiinalaisella ruoalla. Ei ollenkaan mahdotonta.
Usein jopa niinkin, että menevät Euroopassa lomaillessaan kiinalaiseen ravintolaan syömään. :D
Niin tekee reilu 1,4 miljardia kiinalaistakin :)
No mikäs siinä eläessä, eikö ne kiinalaiset elä pitkäänkin sillä? Kyllä friteerattu kana vaan hyvää on, en minä sillä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Natriumglutamaattia namnam.
Joo, olisi ylikäytettynä karmean epäterveellistä.
Satunnaisesti pari kertaa vuodessa ehkä Ok.
Alkaisi kotiruokakin maistua taivaalliselta kun hommaa glutamaatit kotiin, se noissa ravintolaruoissa ”maistuu” koukuttavan hyvälle.
Tämä Suomessa valmistettu ”kiinalaisruoka” - varmaan aika äkkiä kyllästyisi.
Mutta Kiinassa on paljon alueellisia, toisistaan selkeästi eroavia keittiöitä, niillä voisin kuvitella eläväni hyvinkin.
T. Maassa matkustellut
Natriumglutamaattia namnam.