Auttakaa ruokaosaajat, miten kanafileistä nyhtökanaa parhaiten?
Haluan tehdä nyhtökanaa kanafileistä mutta ne kuivuvat helposti uunissa ja pannulla taas ei saa ylikypsäksi. Haluaisin siis todella ylikypsää, lähes itsestään hajoavaa kanaa, joka on helppo repiä käsin hajalle. Mehukasta ei kuivaa. Miten valmistaisitte fileet, jotta niistä tulisi paras nyhtökana?
Kommentit (20)
"auttakaa ruokaosaajat, miteen pilaan raaka-aineen käyttämällä sitä ruokaan johon se ei ole hyvä".
Vierailija kirjoitti:
"auttakaa ruokaosaajat, miteen pilaan raaka-aineen käyttämällä sitä ruokaan johon se ei ole hyvä".
"En osaa vastata kysymykseen mutta koska olen vammainen, vastaan silti aloitukseen kertoaksesi kaikille mikä imbesilli olen."
Vierailija kirjoitti:
Et mitenkään, osta koipia.
Liittyy aloitukseen miten? Et osaa neuvoa, miksi kommentoit?
keitän, höyrytän tai sitten kypsennän kannellisessa uunipadassa
pannullakin sen saa ylikypsäksi, jos laittaa levyn miedolle lämmölle ja sitten kansi pannun päälle. ihmiset tuntuvat unohtaneen kansien käytön ruoan valmistuksessa, tuntuu että perunatkin keitetään nykyisin ilman kantta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et mitenkään, osta koipia.
Liittyy aloitukseen miten? Et osaa neuvoa, miksi kommentoit?
Valistaakseni idioottia. Miksi itse kommentoit, en näe viestissäsi vastausta kysymykseen?
Miksi ei oikeasti voi sitä googlea köyttää ja hakea niitä reseptejä jos ei osaa?
Vastaus kysymykseen pitkä aika 3 tuntia ja matala lömpö 150 astetta. Fileet vuokaan marinadin kanssa ja folio vuuan päälle.
Folion lisäksi paistopussissa voisi toimia.
File on aika huonoa siihen, kun on niin rasvatonta. Osta kokonainen kana tai koipia.
Matalalla lämmöllä uunissa, useampi tunti.
Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.
Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.
Enpä ole vielä mehevää nyhtöä missään koskaan saanut. Aina on ylikypsää, kuivaa ja kamalaa ollut. En ymmärrä hypeä.
Rasvattomasta lihasta ei onnistu ap:n haluama ruoka, vaikka te miten niitä ohjeita annatte.
Paistipalat on parempia, ovat broilerin reisipaloja, joista on luut poistettu valmiiksi. Rinta on kuivaa ja se ei siitä muuksi muutu. Nyhdettynä voi toki vielä laittaa sitä paistolientä sekaan kostuttamaan. Tai jotain muuta kastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.
Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.
Broileri 5 tuntia?
Vähän sama kuin kysyisi miten uusista perunoista saa hyvää perunamuusia.
Osta kokonainen kana, niitä on nykyään joka kaupassa valmiiksi maustettuna. Ohjeen mukaan paistat ja siitä sitten revit kypsänä, lähtee hyvin irti kun kuumana heti irrottaa luista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.
Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.
Broileri 5 tuntia?
No niinpä. Kyllä se on sitten pilalla.
Itse teen niin, että kuullotan ensin padassa sipulia öljyssä ja lisään mausteet. Sitten laitan kanafileet pataan ja annan olla sen aikaa molemmin puolin että pinta sulkeutuu, mutta ei ruskistu. Sitten lisään nesteen, laitan kannen päälle ja uuniin matalaan lämpöön siksi aikaa että liha on niin kypsää, että hajoaa helposti. Nestettä lisään välillä, jos tarvetta.
Öljymarinadi kunnon mausteilla ja foliossa uuniin pitkäksi aikaa?