Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa ruokaosaajat, miten kanafileistä nyhtökanaa parhaiten?

Vierailija
01.08.2020 |

Haluan tehdä nyhtökanaa kanafileistä mutta ne kuivuvat helposti uunissa ja pannulla taas ei saa ylikypsäksi. Haluaisin siis todella ylikypsää, lähes itsestään hajoavaa kanaa, joka on helppo repiä käsin hajalle. Mehukasta ei kuivaa. Miten valmistaisitte fileet, jotta niistä tulisi paras nyhtökana?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljymarinadi kunnon mausteilla ja foliossa uuniin pitkäksi aikaa?

Vierailija
2/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

"auttakaa ruokaosaajat, miteen pilaan raaka-aineen käyttämällä sitä ruokaan johon se ei ole hyvä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et mitenkään, osta koipia.

Vierailija
4/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"auttakaa ruokaosaajat, miteen pilaan raaka-aineen käyttämällä sitä ruokaan johon se ei ole hyvä".

"En osaa vastata kysymykseen mutta koska olen vammainen, vastaan silti aloitukseen kertoaksesi kaikille mikä imbesilli olen."

Vierailija
5/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Et mitenkään, osta koipia.

Liittyy aloitukseen miten? Et osaa neuvoa, miksi kommentoit?

Vierailija
6/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

keitän, höyrytän  tai sitten kypsennän kannellisessa uunipadassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

pannullakin sen saa ylikypsäksi, jos laittaa levyn miedolle lämmölle ja sitten kansi pannun päälle. ihmiset tuntuvat unohtaneen kansien käytön ruoan valmistuksessa, tuntuu että perunatkin keitetään nykyisin ilman kantta

Vierailija
8/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Et mitenkään, osta koipia.

Liittyy aloitukseen miten? Et osaa neuvoa, miksi kommentoit?

Valistaakseni idioottia. Miksi itse kommentoit, en näe viestissäsi vastausta kysymykseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ei oikeasti voi sitä googlea köyttää ja hakea niitä reseptejä jos ei osaa?

Vastaus kysymykseen pitkä aika 3 tuntia ja matala lömpö 150 astetta. Fileet vuokaan marinadin kanssa ja folio vuuan päälle.

Vierailija
10/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Folion lisäksi paistopussissa voisi toimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

File on aika huonoa siihen, kun on niin rasvatonta. Osta kokonainen kana tai koipia.

Vierailija
12/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Matalalla lämmöllä uunissa, useampi tunti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.

Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.

Vierailija
14/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole vielä mehevää nyhtöä missään koskaan saanut. Aina on ylikypsää, kuivaa ja kamalaa ollut. En ymmärrä hypeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvattomasta lihasta ei onnistu ap:n haluama ruoka, vaikka te miten niitä ohjeita annatte.

Vierailija
16/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistipalat on parempia, ovat broilerin reisipaloja, joista on luut poistettu valmiiksi. Rinta on kuivaa ja se ei siitä muuksi muutu. Nyhdettynä voi toki vielä laittaa sitä paistolientä sekaan kostuttamaan. Tai jotain muuta kastiketta.

Vierailija
17/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.

Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.

Broileri 5 tuntia?

Vierailija
18/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän sama kuin kysyisi miten uusista perunoista saa hyvää perunamuusia.

Osta kokonainen kana, niitä on nykyään joka kaupassa valmiiksi maustettuna. Ohjeen mukaan paistat ja siitä sitten revit kypsänä, lähtee hyvin irti kun kuumana heti irrottaa luista.

Vierailija
19/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uunivuokaan ja päälle bbq-kastiketta, paseerattua tomaattia, soijaa, fariinisokeria ja ehkä vähän vettä. Mausteita voi kanssa laittaa jos haluaa, mutta ei ole pakko.

Sit uuniin 150 astetta ja mielellään viisi tuntia. Välillä voi vähän sörkkiä, mutta sen kyllä huomaa kun on valmista. Palat hajoaa ihan haarukalla tässä vaiheessa ja on todella hyvää. Meidän perheen lempiruoka.

Broileri 5 tuntia?

No niinpä. Kyllä se on sitten pilalla.

Vierailija
20/20 |
01.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen niin, että kuullotan ensin padassa sipulia öljyssä ja lisään mausteet. Sitten laitan kanafileet pataan ja annan olla sen aikaa molemmin puolin että pinta sulkeutuu, mutta ei ruskistu. Sitten lisään nesteen, laitan kannen päälle ja uuniin matalaan lämpöön siksi aikaa että liha on niin kypsää, että hajoaa helposti. Nestettä lisään välillä, jos tarvetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi viisi