Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko siitä haittaa, jos syö kasvikset enimmäkseen raakana?

Vierailija
28.07.2020 |

En oikein pysty syömään kypsennettyjä kasviksia, raakana syön paljon enemmän ja monipuolisemmin.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa syödä raakana.

Vierailija
2/4 |
28.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen vaikuttaa mitä kasviksia syö kun jotkut voi olla raakana myrkyllisiä mutta kypsennettynä terveellisiä. Peruna kannattaa ainakin kypsentää. Salaattia voi syödä kypsentämättä ja porkkanaa. Lehtikaali kannattaa kypsentää uunissa tai samalla kun paistaa jotain niin laittaa sinne mukaan. Paprikaa voi syödä mutta jos saa oireita niin kun kypsentää tai käyttää paprikajauhetta ei tu oireita välttämättä. Kurkkua voi syödä mutta jos saa oireita niin se kannattaa kuoria niin oireita ei tu välttämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihmisestä ja kasviksista. Useimmilla on kyllä niin päin, että vatsavaivoja tulee enemmän raaoista kasviksista.

Vierailija
4/4 |
28.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

~Meri~ kirjoitti:

Siihen vaikuttaa mitä kasviksia syö kun jotkut voi olla raakana myrkyllisiä mutta kypsennettynä terveellisiä. Peruna kannattaa ainakin kypsentää. Salaattia voi syödä kypsentämättä ja porkkanaa. Lehtikaali kannattaa kypsentää uunissa tai samalla kun paistaa jotain niin laittaa sinne mukaan. Paprikaa voi syödä mutta jos saa oireita niin kun kypsentää tai käyttää paprikajauhetta ei tu oireita välttämättä. Kurkkua voi syödä mutta jos saa oireita niin se kannattaa kuoria niin oireita ei tu välttämättä.

No ei kai kukaan pottua raakana ole ajatellut vetää, ainakaan sen jälkeen kun se joskus 1700-luvulla tänne tuotiin eikä käyttötapa vielä ollut ihmisille selvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi neljä