Missä pulla säilyy parhaiten huomiseen asti? Jääkaapissa?
Kommentit (7)
Ihan hyvänä se pulla huomiseen säilyy huoneenlämmössäkin mutta itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän siitä että pulla pakastetaan ihan tuoreena ja sulatetaan kahvipöytään.
pakstin tai huoneenlämmössä parhaiten
että leipä vanhenee jääkaapissa jopa 7x nopeammin kuin huoneenlämmössä.... Sama pätee pullaan...
http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=1372&epsl…
täytteenä siis kermaa.
Mutta ilman kermaa, niin säilyttäisin huoneenlämmössä, kuten leivänkin.
Eli ihan oikein joko huoneen lämmössä (jos vain huomiseen säilytät) tai pakastimessa. Ainoa väärä vaihtoehto on jääkaappi, joka vanhentaa pullan heti.
Kun leipoo isot satsit pullaa, kannattaa heti pullien jäähtymisen jälkeen pakata pullat kunnolla ja pistää pakkaseen. Pakasteesta pyöytään nostettu pulla on aika hyvää. Vinkkiviitosena kerron, että jos haluaa sellaista tuoreen pullan tuoksua pakastepullista niin leivänpaahtimen päällä olevalla tasolla lämmittämällä niistä saa aikas ihania (no, ei tietenkään juuripaistetun veroisia, mutta ihan hyviä kuitenkin).
päällä, niin sulaa ja tahmaantuu...