Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kermaviiliä kaapissa
07.07.2020 |
kaksi purkkia. Päiväys 3.7. Mitä mä teen niillä? Roskiin vai onko kellään jotain hyvää reseptiä?
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eikö hapanmaitotuotteiden kanssa pitäisi käyttää ruokasoodaa eikä leivinjaihetta?
Vierailija kirjoitti:
Eikö hapanmaitotuotteiden kanssa pitäisi käyttää ruokasoodaa eikä leivinjaihetta?
Ei ollut soodaa, leivinjauhe toimiihan hyvin. Kuten sanottu, otetaan mitä kaapista löytyy.
1
Onko mitään ns. kuivakakkua minne tulee kermaviiliä?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mitä jos söisit ne. Hapanmaitotuotteet on hyväksi suolistolle.
Rieskaan ei tarvitse nostatusaineita. Se sooda maistuu siinä.
Alue: Aihe vapaa
Hapanmaitotuotteet eivät ole niin päivälleen tarkkoja. En tosin enää sellaisenaan käyttäisi noin vanhaa, mutta ruuanlaittoon ja leivontaan menee vielä ihan hyvin jos ei vaikuta pilaantuneelta. Tein juuri rieskaa juuri 3.7. vanhentuneesta. Purkki kermaviiliä, kananmuna, kaurahiutaleita, jauhoja, ripaus suolaa ja n. teelusikallinen leivinjauhetta. Sellainen löysä taikina, melkein puuroa, levitetään lusikalla pellille ja paistetaan kunnes on kypsää. Otetaan mitä kaapista löytyy -periaatteella, tuli hyvää.