Kanapastavuoka kuivui uunissa! Voiko sitä mitenkään enää pelastaa?
Laitoin varmaan vähän liian paljon pastaa nestemäärään nähden ja ehkä vuoka oli pikkuisen liian kauan uunissa. Nyt mulla on kaksi isoa vuokaa kuivunutta pastaa...
Auttaisiko, jos laitan lisää nestettä esim ruokakermaa ja laitan uudelleen uuniin pienelle lämmölle? Imeeköhän pinnasta kuivahtanut pasta enää mitään nestettä itseensä...?
Neuvokaas, minua näppärämmät kokit! :)
Kommentit (4)
Taidan laittaa puolet vettä, puolet ruokakermaa ja hauduttaa hetki vaikkapa 150 asteessa.
ap
sillasipuli.blogspot.com/2008/06/broileripastavuoka.html - 90k -
Varmaan tulee ihan hyvää, kun vaan noudattaa ohjeita, tosin itse aion vähentää paistoaikaa ensi kerralla. Minusta pastaa pitää olla vähän enemmän kuin kanaa ja siksi lisäsin pastan määrää, olisi tietysti pitänyt lisätä reilusti nesteen määrää. Varsinkin kun pasta laitetaan raakana vuokaan.
Toivottavasti teillä onnistuu paremmin! :)
ap
luulisin että vois koittaa raapia ne kaikista kuivimmat makaronit päältä pois ja laittaa paljon ruokakermaa ja sitten hauduttaa vielä tovi uunissa, mitäänhän siinä ei ainakaan häviä paitsi ehkä sen ruokakerman hinnan