Lue keskustelun säännöt.
Kasvisbolognesekastike - miten teette?
Kommentit (6)
Ensin soijarouhe paistetaan runsaassa öljyssä ja runsaissa mausteissa, lisätään tomaattimurska, tässä vaiheessa vasta laitan valkosipulin. Tämä on pohja, joskus lisään ruokakermaa ja juustoa, joskus pitäydyn pelkässä tomaattipohjassa. Kasvikset paistan suikaleina erikseen, yleensä porkkanaa, paprikaa ja sipulia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Belugalinssejä, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa, tomaattipyrettä, keittojuureksia, ruokakermaa
Oliiviöljyä, basilikaa, persiljaa, chilihiutaleita
Kannattaa lorauttaa punaviinietikkaa joukkoon myös.
Silppua sipulia, porkkanaa, pätkä varsiselleriä, munakoisoa ja valkosipulia pieneksi.
Kuullota rauhassa oliiviöljyssä.
Mausta yrteillä (esim oregano, rosmariini), suolalla, pippurilla ja chilihipuilla maun mukaan. Lisää tomaattimurskaa ja 1 tl sikeria. Anna hautua vähintään 30 min.
Käy myös lasagneen.