Lue keskustelun säännöt.
Miten maustat/valmistat lohimedaljongit?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Mössään haarukalla fetajuustoa, lisään paljon tilliä ja ihan muutaman tipan öljyä. Sekoitan mössön ja laitan lohen päälle.
Medaljongin vai koko fileen?
Vierailija kirjoitti:
Mikä on käyttämäsi resepti?
Ihan vaan suolaa, mustapippuria ja sitruunaa. Paistetaan pannulla. Kermaviilikastike. Jossain kaupan valmistiskissä olen nähnyt esim. sweet chili -kastikkeella siveltyjä, olisikohan hyvää? Aurajuustoa päälle?
Teryiakikadtikkeella ja paahdetuilla sesamin siemenillä.
Lohi on parasta öljyssä paistettuna rapsakaksi ja siihen vaan suolaa ja sitruunaa, fetasalaatin kera, nam
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mössään haarukalla fetajuustoa, lisään paljon tilliä ja ihan muutaman tipan öljyä. Sekoitan mössön ja laitan lohen päälle.