Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten maustat/valmistat lohimedaljongit?

Vierailija
27.06.2020 |

Jotain uusia reseptejä haluaisin kokeilla.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mössään haarukalla fetajuustoa, lisään paljon tilliä ja ihan muutaman tipan öljyä. Sekoitan mössön ja laitan lohen päälle.

Vierailija
2/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on käyttämäsi resepti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mössään haarukalla fetajuustoa, lisään paljon tilliä ja ihan muutaman tipan öljyä. Sekoitan mössön ja laitan lohen päälle.

Medaljongin vai koko fileen?

Vierailija
4/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä on käyttämäsi resepti?

Ihan vaan suolaa, mustapippuria ja sitruunaa. Paistetaan pannulla. Kermaviilikastike. Jossain kaupan valmistiskissä olen nähnyt esim. sweet chili -kastikkeella siveltyjä, olisikohan hyvää? Aurajuustoa päälle?

Vierailija
5/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teryiakikadtikkeella ja paahdetuilla sesamin siemenillä.

Vierailija
6/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi on parasta öljyssä paistettuna rapsakaksi ja siihen vaan suolaa ja sitruunaa, fetasalaatin kera, nam

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Blenderiin mantelijuoman kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme yksi