Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olenko tehnyt lihamakaronilaatikon aina väärin?

Vierailija
23.06.2020 |

Olen siis keittänyt makaronit lihaliemessä ja käyttänyt suoraan sen liemen laatikkoon. Pitäiskö se lihaliemi muka keittää erikseen ja laittaa makaronit raakana laatikkoon? Kypsät makaronit mä olen laittanut ja lihalientä nesteeksi niin että makaronit peittyy.

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan se ja sama. 

Vierailija
2/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?

Vierailija
4/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.

Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.

Vierailija
5/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.

Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.

Mutta se ei ole enää makaronilaatikkoa.

Vierailija
6/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?

Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.

Ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Härregyyyd! Käytetään ainoastaan vain pakastettua makaronien keitinvettä. Tuohan on tuhlausta.

Vierailija
8/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.

Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.

Mutta se ei ole enää makaronilaatikkoa.

No mitä se sitten on 😄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan makaronit keittämättöminä ja käytän lihaliemimaitokoskenlaskijaa. Tietysti paistettua jauhelihaa yms.

Vierailija
10/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronipussin kyljessä on ohje että keitä makaronit. Niin olen aina itse tehnyt.

Ja muuten hyvää on lihaliemellä, munamaidolla ja munakauramaidolla.

Parasta kuitenkin omasta mielestä munamaito johon liotettu lihaliemi, nam nam!

(liotan pienessä tilkassa kiehuvaa vettä lihaliemen)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa. 

Vierailija
12/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Te olette kaikki tehneet ihan päin veetä. Mä olen ainoastaan tehnyt sen oikein. En kyllä kerro mikä on oikea tapa. Se on varjeltu salaisuus. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa. 

Olen samaa mieltä, mutta joskus vain tekee mieli makaronilaatikkoa.

Ap.

Vierailija
14/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa. 

Makuasioita. Joku voi pitää tota sun garbonaaraas ihan persiistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaliemellä tekijät. Miten saatte ruuan pysymään kasassa? Munamaito sitoo koko roskan, mut eikös pelkällä lihaliemellä ole vähän kuin keittoa??

Vierailija
16/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?

Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.

Ap.

Etkö käytä munaa ollenkaan?

Vierailija
17/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa. 

Entäpä jos ei tee mieli pastaa vaan nimenomaan makaronilaatikkoa? Kaksi ihan eri asiaa, älä jaksa päteä.

Vierailija
18/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa. 

omituinen kysymys. Jos et pidä makaronilaatikosta, älä tee sitä. En minäkään tule sinulle taivastelemaan, miksi ihmeessä tekisit pastaa, kun voit tehdä myös kasviskeiton. 

Vierailija
19/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihaliemellä tekijät. Miten saatte ruuan pysymään kasassa? Munamaito sitoo koko roskan, mut eikös pelkällä lihaliemellä ole vähän kuin keittoa??

Ei suinkaan! En keitä makaroneja ihan kypsäksi, joten ne imee lientä vielä uunissa, plus kuumassa uunissa osa nesteestä tietty kiehuu pois. Hyvää tulee!

Ap.

Vierailija
20/37 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?

Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.

Ap.

Enpä ole ikinä onnistunut saamaan makaronilaatikosta tiiliskiveä vaikka sen munamaitoon teenkin. Niin kasvis- kuin lihaversionkin.