Olenko tehnyt lihamakaronilaatikon aina väärin?
Olen siis keittänyt makaronit lihaliemessä ja käyttänyt suoraan sen liemen laatikkoon. Pitäiskö se lihaliemi muka keittää erikseen ja laittaa makaronit raakana laatikkoon? Kypsät makaronit mä olen laittanut ja lihalientä nesteeksi niin että makaronit peittyy.
Kommentit (37)
Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.
Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?
Vierailija kirjoitti:
Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.
Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.
Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.
Mutta se ei ole enää makaronilaatikkoa.
Vierailija kirjoitti:
Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?
Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.
Ap.
Härregyyyd! Käytetään ainoastaan vain pakastettua makaronien keitinvettä. Tuohan on tuhlausta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olet. Makaronilaatikko tehdään munamaitoon.
Makuasia. Mun mielestä parempi laatikko tulee lihaliemeen tai lihaliemi-koskenlaskijaliemeen.
Mutta se ei ole enää makaronilaatikkoa.
No mitä se sitten on 😄
Mä laitan makaronit keittämättöminä ja käytän lihaliemimaitokoskenlaskijaa. Tietysti paistettua jauhelihaa yms.
Makaronipussin kyljessä on ohje että keitä makaronit. Niin olen aina itse tehnyt.
Ja muuten hyvää on lihaliemellä, munamaidolla ja munakauramaidolla.
Parasta kuitenkin omasta mielestä munamaito johon liotettu lihaliemi, nam nam!
(liotan pienessä tilkassa kiehuvaa vettä lihaliemen)
Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa.
Te olette kaikki tehneet ihan päin veetä. Mä olen ainoastaan tehnyt sen oikein. En kyllä kerro mikä on oikea tapa. Se on varjeltu salaisuus. ;)
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa.
Olen samaa mieltä, mutta joskus vain tekee mieli makaronilaatikkoa.
Ap.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa.
Makuasioita. Joku voi pitää tota sun garbonaaraas ihan persiistä.
Lihaliemellä tekijät. Miten saatte ruuan pysymään kasassa? Munamaito sitoo koko roskan, mut eikös pelkällä lihaliemellä ole vähän kuin keittoa??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?
Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.
Ap.
Etkö käytä munaa ollenkaan?
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa.
Entäpä jos ei tee mieli pastaa vaan nimenomaan makaronilaatikkoa? Kaksi ihan eri asiaa, älä jaksa päteä.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on yksi maailman hirveimmistä "keksinnöistä". Ylikypsää pastamuhjua. Eikö samalla vaivalla voisi tehdä jotain oikeaa pastaa? Carbonara, savulohi-parsakaalipasta jne? Ei ois ylikypsää mössöä, vaan hyvää pastaa.
omituinen kysymys. Jos et pidä makaronilaatikosta, älä tee sitä. En minäkään tule sinulle taivastelemaan, miksi ihmeessä tekisit pastaa, kun voit tehdä myös kasviskeiton.
Vierailija kirjoitti:
Lihaliemellä tekijät. Miten saatte ruuan pysymään kasassa? Munamaito sitoo koko roskan, mut eikös pelkällä lihaliemellä ole vähän kuin keittoa??
Ei suinkaan! En keitä makaroneja ihan kypsäksi, joten ne imee lientä vielä uunissa, plus kuumassa uunissa osa nesteestä tietty kiehuu pois. Hyvää tulee!
Ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö niistä tule hirveän löllöjä kun noin teet?
Ihme kyllä ei. Päinvastoin seuraavanakin päivänä laatikko on mehevä, eikä sellanen kova tiiliskivi niinku munamaidolla tehty.
Ap.
Enpä ole ikinä onnistunut saamaan makaronilaatikosta tiiliskiveä vaikka sen munamaitoon teenkin. Niin kasvis- kuin lihaversionkin.
Aivan se ja sama.