Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

marinoitteko ruokia vai onko se mielestänne hienostelua?

Vierailija
17.06.2020 |

Ja onko teillä marinointi reseptiä minka uskallatte jakaa muille?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
17.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se kai hienostelua ole, jos haluaa ruokaan makua...

Netistä löytyy reseptiä jokaiselle hienostelijalle.

Vierailija
2/11 |
17.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, sannamarinoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
17.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi marinoin voipapuja. Tuoretta basilikaa, hyvää öljyä, sitruunamehua, hunajaa, suolaa, omenaviinietikkaa. Kruunaa minkä tahansa salaatin ja toimii myös lisukkeena sellaisenaan.

Myös marinoituja porkkanoita ja punakaalia on tullut syötyä paljon eli marinointi ei ole vain lihan maustamista.

Hyvä ruoka ei ole hienostelua vaan arjen pelastus ja kaikkien oikeus.

Vierailija
4/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan osta valmiiksi marinoituja lihoja mutta marinoin itse joko kuivamarinadilla tai kastikkeella jonka teen itse. Ennen grillausta pyyhin ylimääräisen pois. Mutta siis vain grillilihat.

Lisäksi marinoin myös kasviksia erilaisilla yrttiöljyillä

Vierailija
5/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha ei "ime" marinointilientä ja on ihan turhaa. Marinointiliemi vain suojelee lihaa pilaantumasta sillä aikaa kun liha mureutuu "riiputtamalla".

Vierailija
6/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Viimeksi marinoin voipapuja. Tuoretta basilikaa, hyvää öljyä, sitruunamehua, hunajaa, suolaa, omenaviinietikkaa. Kruunaa minkä tahansa salaatin ja toimii myös lisukkeena sellaisenaan.

Myös marinoituja porkkanoita ja punakaalia on tullut syötyä paljon eli marinointi ei ole vain lihan maustamista.

Hyvä ruoka ei ole hienostelua vaan arjen pelastus ja kaikkien oikeus.

Ei ne kasvikset marinointilientä ime itsensä grammaakaan:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha ei "ime" marinointilientä ja on ihan turhaa. Marinointiliemi vain suojelee lihaa pilaantumasta sillä aikaa kun liha mureutuu "riiputtamalla".

Koskaan en ole riiputtanut lihaa, mutta olen kyllä pitänyt parikin vuorokautta jääkaapissa marinadissa, jossa on jotain hapanta (jogurttia, sitruunaa, viiniä...), ja kyllä se on silti mureutunut. Uskon, että juuri sillä hapolla on asian kanssa tekemistä.

Vierailija
8/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha ei "ime" marinointilientä ja on ihan turhaa. Marinointiliemi vain suojelee lihaa pilaantumasta sillä aikaa kun liha mureutuu "riiputtamalla".

Väität ettei liha suolaannu? Jos suolaantuu niin silloin myös maustuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha ei "ime" marinointilientä ja on ihan turhaa. Marinointiliemi vain suojelee lihaa pilaantumasta sillä aikaa kun liha mureutuu "riiputtamalla".

Ja nostaa kilohintaa

Vierailija
10/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En marinoi lihaa koska pidän lihan mausta. Maustan kypsennytvaiheessa, myös kastikkeilla lautasella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
18.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä ymmärtänyt marinointia. Miksi ei voi vain lisätä mausteet ja öljy sellaisenaan? En usko että se liemessä seisottaminen kovin paljoa makuun vaikuttaa, tekee vain kokkaamisesta työläämpää ihan turhaan.

Eli mielestäni on turhaa hienostelua, kun tavallinen maustaminen riittää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kuusi