Mitä ovat raikkaat voileivät?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Jokaisella varmaan oma näkemys mutta perus 80-luvun juhlatarjoilu: paahtoleipä (tai tumma vuokaleipä) viipale jonka päällä sipaisu voita, rapeaa jäävuorisalaattia, kinkkua, rouskuvaa tuoretta kurkkua ja ehkäpä vaikka kirsikkatomaatin puolikas päällä.
Ei 80-luvulla ollut kirsikkatomaatteja. Se oli tomaattisiivu. Lisäksi persiljaa, ehdottomasti persiljaa!
Voi v*ttu, kun voikin kuullostaa typerältä... Raikkaat voileivät 😂 tulee mieleen joku ranskanleipä, jonka päällä salaatinlehtiä ja kurkkua.
Vierailija kirjoitti:
Voi v*ttu, kun voikin kuullostaa typerältä... Raikkaat voileivät 😂 tulee mieleen joku ranskanleipä, jonka päällä salaatinlehtiä ja kurkkua.
Onnko kuullostaminen sukua kuullottamiselle?
Raikkaat voileivät syödään kera kaalimehun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi v*ttu, kun voikin kuullostaa typerältä... Raikkaat voileivät 😂 tulee mieleen joku ranskanleipä, jonka päällä salaatinlehtiä ja kurkkua.
Onnko kuullostaminen sukua kuullottamiselle?
Joo. Mille onnko on sukua?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jokaisella varmaan oma näkemys mutta perus 80-luvun juhlatarjoilu: paahtoleipä (tai tumma vuokaleipä) viipale jonka päällä sipaisu voita, rapeaa jäävuorisalaattia, kinkkua, rouskuvaa tuoretta kurkkua ja ehkäpä vaikka kirsikkatomaatin puolikas päällä.
Ei 80-luvulla ollut kirsikkatomaatteja. Se oli tomaattisiivu. Lisäksi persiljaa, ehdottomasti persiljaa!
Tuo on muuten totta (olen tämä ed vastaaja) - tomaattisiivu (puolikas). Jos nyt ihan fiiniksi mennään niin puolikas oliivi. Persilja - tottakai!
Kalavaihtoehdossa graavilohi, tilli, sitruunasuikura. No näitähän yhä löytyy joistain kahviloista.
Raikkaat voileivät on nimenomaan raikkaita, ei tunkkaisia niin kuin voileipäkakku.
Raikkaan voileivän päällä/välissä on jotain raikasta. Esim. paprikaa, kurkkua, silmuja. Ei juustoa tai lihaa.
Joskus ehdotettiin, että raikkautta saa käyttämällä levitteen tilalla hammastahnaa, eucalyptus-pastilleista tulee kivasti tekstuuria.
Kai ne ovat sen muovikääreisen, viikon vanhan tunkkaisen huoltoasemavoikkarin vastakohta.
Savossa esim teiköveilörtsyä pidetään raikkaana, mutta tuskin kelpais muille.
Vierailija kirjoitti:
Raikkaat voileivät on nimenomaan raikkaita, ei tunkkaisia niin kuin voileipäkakku.
Raikkaat voileivät on terveelliset kun taas majoneesissa uiva voileipäkakku on tunkkaisuuden lisäksi lihottava.
Paremmat piirit syövät raikkaita voileipiä, kun taasen juntit syövät voileipäkakkua.
Makaroonilaatikko häissä on sukua raikkaille voileiville 😉
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Raikkaat voileivät on nimenomaan raikkaita, ei tunkkaisia niin kuin voileipäkakku.
Raikkaat voileivät on terveelliset kun taas majoneesissa uiva voileipäkakku on tunkkaisuuden lisäksi lihottava.
Paremmat piirit syövät raikkaita voileipiä, kun taasen juntit syövät voileipäkakkua.
Niinpä! Juhlissa koko suvun voimin ihmetellään tunkkaisia voileipäkakkuja ja haikaillaan raikkaiden voileipien perään.
Jokaisella varmaan oma näkemys mutta perus 80-luvun juhlatarjoilu: paahtoleipä (tai tumma vuokaleipä) viipale jonka päällä sipaisu voita, rapeaa jäävuorisalaattia, kinkkua, rouskuvaa tuoretta kurkkua ja ehkäpä vaikka kirsikkatomaatin puolikas päällä.